Volkswagen ID.7: Elegant sedan med god rækkevidde

Volkswagens populære ID-serie har de seneste år vundet indpas på de danske veje, og med ID.7 introducerer Volkswagen en helt ny generation af elbiler. Volkswagen ID.7 er en elektrisk sedan, der kombinerer komfort med god plads og ny teknologi, der gør selv de lange køreture i elbil til en sand fornøjelse. Den er nomineret til Årets Bil 2024 og kommer med en god rækkevidde, fantastisk køreoplevelse, rummelig kabine og et aerodynamisk, elegant design.

 

Rækkevidde og standardudstyr

ID.7 har en elektrisk rækkevidde på op til 618 km, 0 gram CO2-emission, og du lader op fra 10 % til 80 % på under 30 minutter med mulighed for plug-and-charge, hvor registrering, opladning og afregning sker automatisk, så du kan komme hurtigt videre.

ID.7 giver dig som standard 19” letmetal fælge, navigation, automatisk klimaanlæg med tre zoner, varme i rattet og forsæderne, nøglefri betjening og stemningsbelysning med 10 forskellige farvevalg. Blandt sikkerhedsudstyret finder du adaptiv fartpilot, aktivt blind-vinkel-system og bakkamera.

Bilen kommer med en 15” infotainmentskærm, så du har let adgang til de vigtigste funktioner. Du kan selv konfigurere dine favoritter, så du altid har dem lige ved hånden, når du skal bruge dem. Derudover kommer bilen også med et smart AR head-up display, som viser vigtige digitale anvisninger direkte på forruden og i dit synsfelt, så du kan koncentrere dig om at holde blikket på vejen.

 

Ekstraudstyr

Vil du have endnu mere udstyr? Volkswagen ID.7 tilbyder opgraderingspakkerne Pro 75 Years Edition og Pro 75 Years Edition Max. I pakken Pro 75 Years Edition får du bl.a. matrix-LED-forlygter, 360 graders kamera, el-betjent bagklap, forsæder med massage og flere førerassistancesystemer, heriblandt parkeringsassistent, vejskiltgenkendelse og baneassistent. I pakken Pro 75 Years Edition Max får du yderligere bl.a. varme i bagsæderne, undervogn med adaptiv dæmpning, styretøj med progressiv udveksling, panoramaglastag med smart glas-lysdæmpning og Harman Kardon lydsystem med 12 højtalere og subwoofer.

Beskatningsprisen på Volkswagen ID.7 starter på 439.995 kr.

 

Skal Volkswagen ID.7 være din næste firmabil?

Hos NF Fleet arbejder vi for at skabe en grønnere fremtid sammen med dig gennem bæredygtige mobilitetsløsninger og grøn finansiering af elektriske firmabiler – vi kalder det NF Fleet Electric.

Læs mere om NF Fleet Electric her.

Vil du vide mere om Volkswagen ID.7? Vores eksperter er klar til at hjælpe dig, så du nemt og hurtigt kommer videre. Du kan kontakte os på nfsalg.dk@nffleet.com eller +45 88 44 40 00. Vi glæder os til at høre fra dig.