NF Fleet guider: Fem spændende elektriske varebiler

Hos NF Fleet ønsker vi at bidrage til en miljøvenlig fremtid gennem mere bæredygtige mobilitetsløsninger, og derfor er vi begejstrede over at se, at andelen af eldrevne firmabiler vokser. I disse år ser vi også spændende elektriske varebiler komme på markedet, og flere virksomheder begynder at kigge i den retning. Med elektriske varebiler i din virksomhed får du blandt andet en mere bæredygtig profil, som mange kunder i stigende grad kommer til at kræve, samt en langt billigere grøn ejerafgift.

Der er kommet flere spændende elektriske varebiler, og vi har herunder udvalgt fem elektriske varebiler, som kan være med til at inspirere. Vælger du at lease en elektrisk varebil hos NF Fleet, får du ekspertise, rådgivning og support gennem hele leasingprocessen lige fra valg af firmabil til den daglige drift af firmabilen – all inclusive. Din nye elektriske varebil bliver dertil finansieret via en grøn finansiering.

Ford E-Transit
Fords storsælgende varebil, Ford Transit, er nu kommet i en bæredygtig og elektrisk udgave Ford E-Transit – og den kan skræddersyes til lige netop din virksomheds behov. Den fås i to højde- og tre længdevarianter og tilbyder op til 15,1 kubikmeter lastrumsplads, og med en Ford E-Transit kan du vælge mellem hele 25 forskellige konfigurationer. Bilen leverer en rækkevidde på op til 317 km, og batteriet er anbragt under kabinen for at maksimere pladsen i varerummet.


Foto: Ford Motor Company

VW ID. Buzz Cargo
Med den nye ID. Buzz Cargo har Volkswagen lanceret en unik elektrisk varebil i segmentet mellemstore varebiler, der i år er blevet kåret som Årets Varebil 2023. Det er en bil, der i den grad skiller sig ud med sit design, som er inspireret af det første folkevognsrugbrød. Den er udstyret med et batteri på 82 kWh og en flot rækkevidde på op til 414 km. Vælger du ID. Buzz Cargo, får du en elektrisk varebil, der er spækket med den nyeste teknologi og høj kørekomfort. Det er en bil, der med sit karakteristiske design udstråler grøn omstilling.Citroën ë-Jumpy
Denne elektriske varebil er skræddersyet til at imødekomme mobilitetsbehov i byområder, og den er et godt bud på en grøn varebil til din virksomhed. Med en Citroën e-Jumpy får du en rækkevidde på op til 320 km, og den har hurtig opladning med op til 80 % på 30 minutter. Citroën e-Jumpy er udviklet med maksimal funktionalitet for øje, f.eks. i form af dens forskellige højde- og længdemål.Nissan e-Townstar
Den nye e-Townstar er Nissans teknologisk mest avancerede varebil til dato - den bringer mere end 20 teknologier ind i segmentet for kompakte varebiler og er toptunet til fremtidens erhvervsliv. Nissan e-Townstar er en alsidig bil, der gør arbejdsdagene nemmere i urbane miljøer. Den drives af et batteri på 45 kWh, som er koblet til en elektrisk motor med 122 hestekræfter og har en rækkevidde på op til 291 km. Og så kan den byde på en anhængervægt på 1.500 kg.Toyota Proace City Electric
Proace City Electric er en kompakt varebil med god rummelighed, og da den er bygget på en personbilsplatform, har den høj kørekomfort. Med tre karrosserityper og en imponerende nyttelast og trækkapacitet til rådighed, egner bilen sig til en bred vifte af arbejdsopgaver. Toyota Proace City Electric kommer med en batterikapacitet på 50 kWh og en rækkevidde på op til 274 km.Vil du gerne vide mere?
Hvis du er interesseret i at høre mere om vores bæredygtige mobilitetsløsninger, kan du læse mere på vores side om NF Fleet Electric. Du kan også læse mere om vores varebiler hos NF Fleet her.