Service

Når din firmabil skal til foreskrevet service, tilbyder vi at hente og bringe din bil med vores ServiceLink-ordning. Vi vasker og støvsuger naturligvis også bilen, inden vi afleverer den tilbage. Du kan nemt booke dit servicesyn online på My NF Fleet døgnet rundt.

Book service her

Book service online

Du kan nemt og hurtigt booke tid til et foreskrevet serviceeftersyn af din bil online på My NF Fleet. Det bedste ved det hele er, at du kan gøre det helt uafhængigt af værkstedets åbningstider, og når det bedst passer dig. Når du har bestilt tid, vil du modtage en bekræftelse på mail.

Til at udføre de services, der er forbundet med ServiceLink, har vi udvalgt de værksteder, der yder den bedste service, og derfor er udvalget begrænset. Dette betyder, at det ikke er muligt for dig at vælge værkstedet selv, når du benytter ServiceLink, da dette bestemmes ud fra geografi og bilmærke.

Service tur-retur

Når du bruger ServiceLink, slipper du for at bekymre dig om logistikken i forbindelse med dit serviceeftersyn. Værkstedet kommer og henter din bil inden kl. 10.00 og returnerer bilen samme dag inden kl. 17.00. Når din bil returneres, vil den altid være rengjort og vasket - helt uden ekstraomkostninger. Enkelte vogntyper kan dog være undtaget på grund af deres dimensioner.

Du vælger selv, om bilen skal hentes på din privat- eller arbejdsadresse. Skal bilen afhentes på arbejdsadressen, kan du blot lægge nøglerne i receptionen. Afhængigt af bilmærke kan der være enkelte geografiske områder, som p.t. ikke dækkes af ServiceLink.

Erstatningsbil på dine præmisser

Hvis du har behov for en erstatningsbil, tilbyder vi også dette. Kontakt os på +45 88 44 40 00 for at høre mere.

Akutte bilproblemer?

Skulle der opstå akutte problemer mellem de fastlagte eftersyn, skal du blot besøge dit nærmeste autoriserede værksted.