Om os

NF Fleet er et joint venture etableret mellem ALD Automotive og Nordea Finans. Vi tilbyder fleksible løsninger inden for operationel billeasing samt komplet outsourcing af danske og nordiske bilflåder.

I NF Fleet gør vi en stor dyd ud af altid at være pålidelige og tilgængelige. Vi fokuserer på kvalitetsrådgivning og -kundeservice, og du kan altid regne med os.

Som kunde hos NF Fleet opnår du budgetsikring og adgang til stordriftsfordele. Vores leasingløsninger er specielt udviklet til at dække vores kunders behov ud fra deres respektive bilflåders størrelse. Vi tilbyder både erhvervsleasing, Fleet management, privatleasing og en række fordelagtige tillægsprodukter.

Lokale, nordiske og globale løsninger

NF Fleet er repræsenteret gennem lokale joint ventures i Danmark, Finland, Norge og Sverige. Vi tilbyder lokale samt nordiske billøsninger, hvor ekspertisen tilføres lokalt fra de enkelte lande. På den måde sikrer vi at være på forkant med hvert enkelt lands lovgivning. Herudover tilbydes billøsninger i yderligere 42 lande i kraft af vores ejerskab.

Kontakt os

Hos NF Fleet sidder vores hold af eksperter altid klar til at rådgive, hjælpe og supportere dig og din virksomhed. Vi er dedikerede til at optimere din bilflådes økonomi og håndtere de administrative opgaver, der er forbundet med driften af en bilflåde.

Hvis du vil vide mere om NF Fleet og de løsninger, vi kan tilbyde dig og din virksomhed, er du mere end velkommen til at kontakte os.

 

Kontakt os