Om os

NF Fleet er et joint venture etableret mellem ALD Automotive og Nordea Finans. Vi tilbyder fleksible løsninger inden for operationel privatleasing og erhvervsleasing samt flådestyring.

NF Fleet leasing

I NF Fleet gør vi en stor dyd ud af altid at være pålidelige og tilgængelige. Vi fokuserer på kvalitetsrådgivning og suveræn kundeservice, og du kan altid regne med os.

Som kunde hos NF Fleet opnår du budgetsikring og adgang til stordriftsfordele. Vores leasingløsninger er specielt udviklede til at dække vores kunders behov ud fra deres respektive bilflåders størrelse. Vi tilbyder både erhvervsleasing, flådestyring, privatleasing og en række fordelagtige tillægsprodukter.

Kontakt os

Hos NF Fleet sidder vores hold af eksperter altid klar til at rådgive, hjælpe og supportere dig og din virksomhed med erhvervsleasing, flådestyring og meget mere. Vi er dedikerede til at optimere din bilflådes økonomi og håndtere de administrative opgaver, der er forbundet med erhvervsleasing og driften af en bilflåde.

Hvis du vil vide mere om NF Fleet leasing og de løsninger, vi kan tilbyde dig og din virksomhed, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Flådestyring: Komplet outsourcing af din bilflåde

Overlad trygt flådestyringen til os og få den optimale bilflådeløsning med fokus på omkostningsminimering, effektivitet, mindre administration for virksomheden og skræddersyet rådgivning.

Læs mere om flådestyring

Lokale, nordiske og globale løsninger

NF Fleet er repræsenteret gennem lokale joint ventures i Danmark, Finland, Norge og Sverige. Vi tilbyder lokale samt nordiske billøsninger, hvor ekspertisen tilføres lokalt fra de enkelte lande. På den måde sikrer vi at være på forkant med hvert enkelt lands lovgivning. Herudover tilbydes billøsninger i yderligere 42 lande i kraft af vores ejerskab.

Skræddersyet erhvervsleasing

Når du vælger NF Fleet som din partner til erhvervsleasing, er du garanteret skræddersyet ekspertise på højt niveau. Vi rådgiver dig, når du skal finde ny firmabil og supporterer dig under hele leasingperioden.

Læs mere om erhvervsleasing