Aflevering af firmabilen

Når din leasingperiode udløber, er det desværre tid til at aflevere firmabilen tilbage, hvilket gøres via et FDM-testcenter. Nedenfor gennemgår vi, hvordan du afleverer bilen tilbage og hvad du skal være opmærksom på.

Aflevering af din firmabil

Hvis du bestiller tid online til gennemgangen af bilen, har du eller en repræsentant fra virksomheden mulighed for at kigge med i testassistentens gennemgang fra sidelinjen. Når inspektionen er færdig, gennemgår vi rapporten sammen med dig, så eventuelle fejl og mangler dokumenteres.

Du kan også nøjes med at aflevere bilen hos et af nedenstående FDM-testcentre uden forudgående tidsbestilling, og check-in af bilen vil blive foretaget efterfølgende uden dig på sidelinjen, hvormed slutopgørelsen vil blive sendt elektronisk. Husk at få en kvittering for aflevering.

Hvordan skal bilen afleveres?

Din firmabil skal returneres til et FDM-testcenter på leasingkontraktens udløbsdag. Falder udløbsdatoen på en weekend eller en helligdag, skal bilen returneres den sidste hverdag før ordinært udløb.

Når du afleverer din leasingbil, skal den være nyvasket, støvsuget og rengjort samt tømt for private effekter. Du skal også huske at medbringe alle nøgler, tyverisikring, fjernbetjeninger og samtlige af bilens dokumenter.

Gennemgang af bilen

Ved aflevering gennemgås bilen for eventuelle skader og mangler af FDM.

Eventuelle skader forårsaget af ekstraudstyrsmontering eller trafik- og påkørselsskader skal enten anmeldes til forsikringsselskabet eller betales af leasingtager.

Få overblik over diverse gebyrer ved aflevering her

Sådan booker du tid online:

  • Gå til online booking her 
  • Indtast registreringsnummer (nummerplade)
  • Vælg dit foretrukne FDM-testcenter
  • Vælg dato og tidspunkt for gennemgang
  • Registrér dine kontaktoplysninger

Du vil efterfølgende modtage en bekræftelse på e-mail, som du bedes medbringe til check-in.

Hvis der ikke er nogen ledige tider på den ordinære udløbsdato for leasingkontrakten, skal firmabilen returneres dagen før. Alternativt kan bilen afleveres hos et af nedenstående FDM-testcentre uden forudgående tidsbestilling.

FDM-testcentre som kan benyttes uden forudgående tidsbestilling: Ballerup, Hillerød, Taastrup, Næstved*, Slagelse*, Odense, Fredericia, Esbjerg*, Holstebro, Silkeborg, Århus V (Hasle) og Aalborg. 

*Enkelte FDM-testcentre kan holde lukket i ferieperioder. I disse perioder er det derfor en god idé at bestille tid til check-in for at være sikker på, at centeret har åbent.

Check-in-guides

Nedenfor finder du vores check-in-guides, hvor du blandt andet kan læse mere om processen for aflevering af leasingbilen, hvad du skal huske før afleveringen og hvilke skader, der accepteres og ikke accepteres i gennemgangen.

Book tid til aflevering her