De 10 mest populære firmabiler i 2023

Hvilken bil skal være din nye firmabil? NF Fleet står klar til at hjælpe og giver dig her et overblik over de mest populære firmabiler bestilt gennem os i løbet af 2023. Måske kan dette guide dig i din søgen efter din næste firmabil.

I 2023 dominerede elbiler listen over de mest populære firmabiler hos NF Fleet. Med en stigende interesse i elektriske transportmuligheder, var det ikke overraskende at se, at de fleste biler på listen var elektriske. Vi er stolte af, at så mange af vores kunder har bestilt en elektrisk firmabil.

Listen over de mest populære firmabiler fra NF Fleet ser således ud:

1. Tesla Model Y

På en solid førsteplads over mest populære biler hos NF Fleet i 2023 er den populære Model Y fra Tesla. Den eldrevne crossover SUV imponerer med sin ydeevne, rummelighed og avancerede teknologi, hvilket gør den til det foretrukne valg blandt forretningsrejsende og pendlere. Efter Tesla satte priserne ned i starten af 2023, blev Model Y endnu mere attraktiv for firmabilisterne. Prisændringen har bidraget til at cementere Model Ys position som den mest populære firmabil, da den nu kombinerer lang rækkevidde og et fantastisk Tesla Supercharger ladenetværk med moderne teknologi og skarpe priser.

Beskatning fra: 359.990 kr. (senest opdateret 4. april 2024) 

2. Tesla Model 3 

På andenpladsen finder vi den faceliftede Tesla Model 3, som også nyder stor popularitet blandt firmabiler. Med sit nye sporty design, sin imponerende rækkevidde på op til 629 km og avancerede teknologi, tilbyder Model 3 en fantastisk køreoplevelse. Det nye design både inde og ude tilsat et kvalitetsløft er med til at gøre Model 3 til en interessant firmabil, da den kombinerer kvalitet med lang rækkevidde og hurtig opladning med skarpe priser.

Beskatning fra: 340.090 kr. (senest opdateret 4. april 2024) 

3. Ford Kuga 

På tredjepladsen finder vi Ford Kuga, der er en Plug-In Hybrid. Modellen kombinerer det rummelige og alsidige SUV-design med fordelene ved en plug-in hybrid teknologi. Med muligheden for at køre på ren elektricitet for korte ture og en forbrændingsmotor til længere rejser, giver Kuga dig den fleksibilitet, du har brug for i din daglige kørsel. Bilen er altså det ideelle valg for dig, der ønsker en elbil, men ikke er klar til en fuldelektrisk model. 

Beskatning fra: 306.011 kr. (senest opdateret 4. april 2024) 

4. VW ID. 4 

Volkswagen har opdateret deres fuldelektrisk ID. 4, så både ydelse og rækkevidde er øget. I de baghjulstrukne varianter er ydelsen steget fra 204 hk til 286 hk og fra 299 hk til 340 hk i de firhjulstrukne. Samtidig er rækkevidden øget med 15-20 km alt efter variant. Dette sammen med prisnedsættelser har gjort ID.4 til en populær model blandt firmabilisterne. ID. 4 er en stor og rummelig bil med plads til hele familien. Med en rækkevidde på op til 543 km, ladeeffekt på op til 175kW og beskatningspriser fra 359.995 kr. er ID.4’eren en bil, der er svær at komme udenom i firmabilssegmentet.  

Beskatning fra: 359.995 kr. (senest opdateret 4. april 2024)

5. Škoda Enyaq 

Škodas praktiske SUV-elbil Enyaq sniger sig ind i top-fem. Med sin rummelighed, lange rækkevidde og hurtige opladning, er den ideel som firmabil. Škoda har, ligesom søsterbilerne fra VW og Audi, opdateret modellen, så den har fået kraftigere motor og nyt infotainment, så der nu er endnu mere bil for pengene. Har du brug for et stort bagagerum, leverer Enyaq også på dette parameter med et bagagerum på hele 585 liter, der svarer til pladsen i de mest rummelige stationcars. Enyaq fås med en rækkevidde på op til 557 km.

Beskatning fra: 342.891 kr. (senest opdateret 4. april 2024)

6. Mercedes-Benz C-Klasse 

Den ikoniske C-klasse fra Mercedes-Benz, der er synonym med luksus og komfort, kommer igen med i top ti. Den rummelige kabine og det luksuriøse interiør er med til at give en behagelig køreoplevelse, uanset om det er på daglige pendler- eller lange motorvejsture. Modellen har længe været et favoritvalg inden for firmabiler – og et perfekt valg for dig, der sætter pris på både stil og ydeevne. C-klassen fås både som benzin, diesel og plug-in hybrid.

Beskatning fra: 472.300 kr. (senest opdateret 4. april 2024)

7. Škoda Octavia 

Škoda Octavia er en klassiker på firmabilslisten. Den altid pålidelige tjekke med masser af plads, god kvalitet og skarpe priser har endnu engang sneget sig ind i top ti på trods af, den ikke er elektrisk. Octaviaen byder på en lækker, rummelig kabine, et nemt infotainmentsystem og et stort bagagerum. Velprøvede motorer tilsat DSG-automatgearkasse gør Octaviaen til en yderst kompetent firmabil, hvis du har behov for en bil med traditionel teknik og gerne vil have masser af bil for pengene. Škoda har varslet et facelift af den populære model i 2024.

Beskatning fra: Facelift på vej, afventer nye priser.

8. Volvo XC40 

Et større teknisk facelift af Volvo XC40’eren har været med til at bevirke, at modellen stadig er relevant i firmabilssegmentet. Skiftet fra forhjulstræk til baghjulstræk har sammen med et større batteri flyttet rækkevidden, så den officielt er på 571 km. Bilens software er opdateret og giver dermed brugeren en moderne og digital oplevelse, og med en ladeeffekt på op til 200kW gør det Volvoen attraktiv som en behagelig langtursbil.

Beskatning fra: 354.000 kr. (senest opdateret 4. april 2024)

9. Volvo XC60 

Plug-in hybriden Volvo XC60 har fået nyt større batteri, så det er muligt at køre længere på el alene – officielt med en rækkevidde på op til 80 km. I lighed med alle andre nye modeller fra Volvo er XC60’eren også opdateret med det nye Google-styresystem. Beskatning starter på 553.794 kr., så hvis man er på udkig efter en SUV i premium-segmentet er Volvoen et rigtig godt bud til den kvalitetsbevidste firmabilist.

Beskatning fra: 553.794 kr. (senest opdateret 4. april 2024)

10. Audi Q4 e-tron 

Efter at have ligget i toppen de seneste to år, er den populære, fuldelektriske Audi Q4 e-tron lige akkurat med i top ti i år. Ikke desto mindre fremstår den stadig som en kvalitetsbil, der garanterer førsteklassesfunktionalitet, gode køreegenskaber og en rækkevidde på 530 km. Designet er progressivt og sporty, og kvaliteten er høj, som man kender det fra Audi.

Beskatning fra: 390.000 kr. (senest opdateret 4. april 2024)

Har du brug for hjælp eller rådgivning til at finde din næste firmabil?

Vi står altid til rådighed med vores viden, kompetencer og rådgivning på området, og du kan være sikker på, at vi nok skal finde en firmabil, der passer til både dine ønsker og behov.

Kontakt os på nfsalg.dk@nffleet.com eller på +45 88 44 40 00.