Mange tak for en imponerende interesse til sommerens TestZone

Årets TestZone-arrangementer fandt sted i de første to weekender af juni i henholdsvis Fredericia og Taastrup. Arrangementerne blev afholdt i samarbejde med vores søsterselskab, ALD Automotive, og begge weekender bød på godt vejr og en imponerende opbakning. Hos NF Fleet er vi taknemmelige for den store interesse.

Ved TestZone 2023 fik vores kunder, som inden for det næste år skulle vælge en ny firmabil, muligheden for at prøvekøre et bredt udvalg af omkring 100 biler samlet ét sted. Interessen fra vores kunder var stor, og udvalget inkluderede både benzin- og dieselbiler samt el- og plug-in-hybridbiler. Det var en enestående lejlighed til at udforske en bred vifte af nye biler og sidde bag rattet i forskellige bilmærker og modeller. I løbet af de to weekender blev der gennemført 1005 testkørsler. Vi kunne samtidig vejlede vores kunder og hjælpe dem med at gøre beslutningsprocessen omkring deres næste firmabil nemmere.

”TestZonen er et årligt event for vores erhvervskunder, som inden for de næste 12 måneder skal skifte deres leasingbil eller firmabil. Her tilbyder vi vores kunder, at de kan komme ud og prøvekøre en masse af markedets nyeste biler, og i år er det jo særligt med el, som er i fokus. Kunderne er rigtigt nysgerrige på, hvad udviklingen hvad angår elbiler betyder for dem, og der prøver vi at rådgive dem bedst muligt,” fortæller Michael Nielsen, General Manager hos NF Fleet Danmark.

Bæredygtig mobilitet er højt prioriteret

Også i år var der stor interesse for elbilerne ved TestZonen, og vi bemærker en stigende efterspørgsel efter bæredygtige mobilitetsløsninger både blandt virksomheder og bilister. Derfor havde de besøgende ved årets arrangementer mulighed for at stille spørgsmål til en repræsentant fra Clever om alt fra ladebokse til økonomi. Læs mere om opladning af firmabilen her.

En top fem over de mest populære prøvekørte biler i år afslørede, at elbilerne var særligt eftertragtede:

  1. Tesla Model Y
  2. BMW i4
  3. Audi Q4 e-tron
  4. Polestar 2
  5. Audi Q8

Du kan læse mere om bæredygtig mobilitet hos NF Fleet Electric her.

Vi takker for den gode stemning og den store begejstring, vi oplevede både under arrangementerne og efterfølgende, og vi glæder os allerede til næste år.