Vores flådeandel af elbiler er steget med 261 %

Hos NF Fleet har vi sat os for at undersøge, hvordan det går med virksomhedernes grønne omstilling til elektriske bilflåder, og vi kan på den baggrund oplyse, at vi for hvert år oplever, at vores kunder i højere og højere grad vælger nulemissionsbiler som deres firmabil. Så ofte, at NF Fleets flådeandel af elbiler er steget med hele 261 % siden december 2021.

”Vi kan se, at vores kunder er blevet meget mere bevidste i deres valg om at gå den grønnere vej, og med det stigende antal af elbiler, der er kommet frem det seneste år og som også lanceres her i 2023, så er det samtidigt også blevet et nemmere valg,” fortæller Michael Stig Nielsen, General Manager og fortsætter:

”Godt 32 % af de firmabilsordrer, vi fik sidste år, var elbiler – og i år er dette tal steget til 49 %. Det har medført, at vores flådeandel af elbiler nu er steget med 261 % siden december 2021. Dette er et utroligt flot resultat, når man tager den svære leveringssituation i betragtning, som bilbranchen har været præget af, og at andelen af elbiler på landsplan i år er på 28 % af det samlede personbilssalg.”

 

NF Fleet Electric

Det er NF Fleets erklæret mål at være med til at forme en grønnere fremtid ved at fremme overgangen til bilflåder primært bestående af elektriske biler, og derfor har vi skabt konceptet NF Fleet Electric.

NF Fleet Electric er en pakke af services og produkter, hvor vi stiller vores ekspertise, support og rådgivning om elektriske firmabiler til rådighed, så vores kunder er bedre rustet til at tage beslutningen om at indtænke elbiler i elektrificeringen af bilflåden og bilpolitikken.

Michael Stig Nielsen fortæller: ”Gennem vores koncept, NF Fleet Electric, vil vi gerne sikre, at den grønne omstilling i større grad kommer på virksomhedernes og deres medarbejders agenda. Vi kan faktisk allerede nu se, at 2023 tegner til at blive et år, hvor elektrificering af bilflåder kommer endnu mere i fokus.”

 

Sammen skaber vi en grønnere fremtid

Et andet tiltag under NF Fleet Electric er tilbuddet om grøn finansiering, hvor leasing af 100 % elektriske firmabiler finansieres med grønne obligationer som en del af leasingaftalen. Finansieringen bag leasingaftalen er baseret på grønne obligationer, som er øremærkede til udlån til miljøformål.

”Sammen med vores kunder skaber vi en grønnere fremtid gennem elektriske mobilitetsløsninger og grøn finansiering. Alt det tilsammen sikrer en fortsat omstilling mod elektriske flåder,” forklarer Michael Stig Nielsen.

 

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Vil du implementere en elektrisk mobilitetsløsning i din virksomhed, kan du læse mere om NF Fleet Electric her

Vi står altid til rådighed med vores viden, kompetencer og rådgivning på området, og vi hjælper jer godt på vej og finder den rigtige løsning til jer og jeres bilpolitik.

Kontakt os på eller på +45 88 44 40 00.