pr trading leaser firmabiler gennem NF Fleet Releasing

Vi har taget en snak om erhvervsleasing af brugte biler gennem NF Fleet Releasing med pr trading. Her spurgte vi først og fremmest ind til, hvad der var vigtigt da de skulle vælge den rette leasingudbyder til virksomhedens firmabilsbrugere.  

Ifølge Irene Furbo, CFO hos pr trading, er det i første omgang vigtigt at kunne tilbyde firmabilsbrugerne i virksomheden en bred palette af finansielle ydelser – lige fra almindelig ’Full Service Leasing’ til releasing af brugte biler. Hvad er endnu vigtigere er, at der skal være en god rådgivningspakke og hertil fortæller Irene, at hun og hendes kolleger sætter stor pris på de personlige rådgivere, der stilles til rådighed hos NF Fleet, som de kan føre en god og personlig dialog med gennem hele processen.

Derudover fortæller hun om den tryghed det giver, at NF Fleet er et joint venture mellem ALD Automotive og Nordea Finans, som begge er store og anerkendte virksomheder. I forhold til det konkrete samarbejde med NF Fleet, fortæller Irene:

”Jeg synes NF Fleet brillierer ved at holde os løbende orienteret om alle de forhold og ændringer, der sker på bilmarkedet samt ift. teknologi, lovgivning og hvilke mobilitetsløsninger, der er de rigtige for os som virksomhed og for vores medarbejdere. På den måde føler vi os godt taget af og supporteret af NF Fleet – og derfor er NF Fleet en oplagt samarbejdspartner.”

pr trading har førhen brugt to forskellige leasingudbydere, og har nu valgt at benytte NF Fleet som den eneste leasingudbyder og leverandør af alle deres leasede firmabiler. Virksomheden har dags dato 12 firmabiler, der er leaset gennem NF Fleet. Firmabilsbrugerne er primært chefer, Key Account Managers og nogle af de konsulenter, der kører mange km i løbet af deres arbejdsdag. pr trading har foreløbigt 4 releasing-biler ud af de 12 biler, der lige nu leases gennem NF Fleet.

Ifølge Irene, er der nogle helt tydelige fordele ved at erhvervslease brugte biler gennem NF Fleet Releasing. Gennem releasing-konceptet leaser man biler, der er blevet leaset ud til kunderne før. I dén forbindelse kender vi hos NF Fleet, og dermed også kunden, til den fulde servicehistorik og vedligeholdelseshistorik. Dertil er det jo erhvervsleasing på samme vilkår og med samme fordele, som hvis bilen havde været fabriksny. Dog fortæller Irene, at der er én stor forskel fra almindelig erhvervsleasing, og det er, at beskatningsgrundlaget er klar fra dag 1 og typisk lavere end ved fabriksnye firmabiler. Ovenikøbet er bilerne billigere og man kender til de fulde omkostninger gennem hele leasingperioden. 

”Derfor er fordelene ved NF Fleet Releasing helt tydelige. Vores medarbejdere får en anelse bedre bil med mere udstyr og til en billigere pris – og så får de en vished for deres beskatningsgrundlag. Derfor elimineres de bekymringer vores medarbejdere har i forbindelse med ændringer i beskatningsgrundlag osv. Og det er derfor nogle af vores medarbejdere har valgt releasing frem for leasing af nye firmabiler”, fortæller Irene.

En ekstra bonus er de korte leveringstider, der især betyder meget i disse dage med lange leveringstider på nye biler på grund af produktionsvanskeligheder. NF Fleet Releasing-bilerne står allerede klar i vores showrooms, og derfor er der ikke langt fra bestilling til levering. Ifølge Irene er dette en stor fordel ved NF Fleet Releasing – du får, hvad du ser og ovenikøbet rigtig hurtigt. Derudover forklarer Irene:

”Selvom vi har leaset brugte biler, oplever vi utrolig høj kvalitet – de biler, der kan leases gennem NF Fleet Releasing er i ualmindelig god stand – både kosmetisk og teknisk. Dette giver os også en god mavefornemmelse og tryghed.”

For NF Fleet er det vigtigt, at alle vores kunder bliver behandlet lige godt og modtager den samme rådgivning og ekspertise, hvad enten de leaser nye eller brugte firmabiler. Vi gør tilmed en stor dyd ud af at pleje vores kunderelationer samt at sikre et trygt og godt samarbejde.

”Samarbejdet med NF Fleet har indtil videre være rigtig godt – og de giver en stor tryghed. Udover at lease firmabilerne gennem NF Fleet, har vi også modtaget gode råd og vejledning ift. vores bilpolitik. På den måde sikrer vi, at alt hvad vi gør, er i orden og i overensstemmelse med hvad der sker på markedet, økonomi og lovgivning. Man får altså hele værdipakken og ovenikøbet økonomisk stabilitet og sikkerhed både for den flådeansvarlige og for medarbejderen ift. beskatning”, afslutter Irene. 

Vil du gerne vide mere om NF Fleet Releasing?

Ønsker du at vide mere om NF Fleet Releasing, kan du læse mere her. Du kan også gå direkte videre til NF Fleet Releasing-portalen, hvor du kan få et overblik over, hvilke releasing-biler, vi lige nu har på lager.

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning, er du altid velkommen til at kontakte os på nfsalg.dk@nffleet.com eller +45 88 44 40 00. Så sørger vi for at hjælpe dig godt videre.