Polestar 4 – Elbilen, der sætter en ny standard for CO2-gennemsigtighed

I NF Fleet er vi stolte af at præsentere en nyhed, der ikke kun revolutionerer elbilmarkedet, men også sætter en ny standard for miljøregnskab.

Polestar 4 er en bil, der udfordrer konventionerne med sit banebrydende design og sin teknologiske innovation. Men det mest imponerende ved denne model er dens gennemsigtighed omkring CO2-aftryk.

En banebrydende elbil

Polestar, det svensk-kinesiske bilfirma, er kendt for at skubbe grænserne inden for elbilteknologi. Med Polestar 4 introducerer de en elbil, der kombinerer elementer fra SUV’en, coupéen og fastbacken. Det første, man bemærker ved Polestar 4, er det unikke design uden en traditionel bagrude. Ifølge Polestar giver det mulighed for et udvidet panoramatag, en rummelig kabine og høj loftshøjde, mens et digitalt bakspejl giver et bredere og mere optimalt udsyn bagtil.

Slankt og elegant design

Polestar 4 er udviklet med henblik på at kombinere pladsen og komforten fra SUV'en med sportvognens køreegenskaber. Dens slanke og elegante design, med en længde på 484 cm, bredde på 214 cm og en højde på 154 cm, giver bilen et aerodynamisk udseende. Med en akselafstand på 300 cm får man både stabilitet og rummelighed, som er essentielt for en komfortabel køreoplevelse.

Rækkevidde og opladning

Polestar 4 tilbyder to Long Range-versioner, udstyret med et 100 kWh batteri, der sikrer en rækkevidde på op til 620 km. Opladning fra 10% til 80% kan klares på cirka 30 minutter med en 200 kW DC-hurtiglader, hvilket gør det nemt og bekvemt at holde bilen kørende på lange ture.

CO2-gennemsigtighed

Polestar er den første bilproducent til at offentliggøre detaljerede data om deres bilers CO2-aftryk – fra produktion til afvikling. Denne gennemsigtighed viser, hvordan materialer, batteriproduktion, fremstilling og logistik bidrager til bilens samlede kulstofforbrug. For Polestars 4’s Standard Range Single Motor er det samlede CO2-aftryk 19,9 ton, mens det for Long Range Dual Motor er 21,4 ton. Dette initiativ markerer et stort skridt mod mere gennemsigtighed af bilproduktionens udledning af CO2.

Indbydende interiør

Polestar 4 byder på et rummeligt og indbydende interiør med innovative materialer inspireret af modeverdenen og sportsbeklædning. De formtilpassede performance-materialer sikrer en stilfuld og komfortabel køreoplevelse med fokus på cirkularitet og minimalt materialespild. Eksempelvis anvender Polestar 4 Tailored Knit-stof lavet af 100 % genanvendte PET-flasker og Bio-attributed MicroTech, lavet af fornybart vinyl og genanvendt polyestertekstil, for dem der foretrækker en vegansk løsning.

Med et bagagerum, der kan rumme 526 liter, og en samlet volumen på 1536 liter, hvis du lægger sæderne ned, er der masser af plads til opbevaring.

Skal din næste firmabil være en Polestar 4?

Hos NF Fleet stræber vi efter at give vores kunder de bedste bilvalg, der opfylder dine behov, og vi hjælper virksomheder med at tage skridtet mod en elektrisk fremtid. Med Polestar 4 får du en bil med lang rækkevidde, hurtig opladning og fuld gennemsigtighed om CO2-aftryk. Dette gør den til et ideelt valg for virksomheder, der ønsker at tage stilling til miljøet.

Kontakt os i dag for at høre mere om vores elektriske mobilitetsløsninger og grønne finansieringsmuligheder, som vi tilbyder gennem NF Fleet Electric.