10 fordele ved at lease firmabilerne

Der er mange gode grunde til at vælge operationel erhvervsleasing – og det er uanset, om bilflåden tæller én, et par eller flere hundrede biler. At lease en firmabil kan bl.a. være med til at sikre virksomhedens likviditet og give overblik over jeres omkostninger til bilerne. Vi gennemgår alle fordelene nedenfor, så du nemmere kan tage en beslutning om at erhvervslease og så du derefter kan få det mest optimale ud af din operationelle leasingaftale hos NF Fleet.

1. Frigivet kapital

Når du vælger operationel leasing af firmabilerne, frigives kapital til at styrke virksomheden i stedet for at binde kapitalen i bilerne. Fremfor at lægge en stor sum penge på én gang for at købe firmabilerne, deles betalingen op i små månedlige bidder og sikrer derved virksomhedens likviditet. Ved en fuld kreditgodkendelse kan vi endda tilbyde en leasingaftale helt uden udbetaling, hvormed endnu mere kapital frigives.

2. Budgetsikkerhed

Hos NF Fleet er den månedlige leasingydelse altid fast, hvilket betyder, at du på forhånd kender dine omkostninger under hele leasingperioden. Det giver stor økonomisk tryghed og mulighed for at lægge et specifikt bilbudget i den periode, du vælger at lease bilerne i.

3. Ingen uforudsete udgifter

Service og vedligeholdelse samt vinterhjul, sommerhjul og dækskifte er inkluderet under hele leasingperioden, så du slipper for uforudsete værkstedsregninger. Hos NF Fleet tilbyder vi i øvrigt at hente og bringe bilen til de foreskrevne serviceeftersyn helt uden omkostninger, så du ikke skal bekymre dig om transportudgifter og -tid til og fra værkstedet uden bil. Læs mere om vores ServiceLink-koncept her.

4. Kvalitetsbiler til gode priser

Hos NF Fleet kan du vælge mellem alle de spritnye modeller fra samtlige mærker på markedet. Alle nye firmabiler vil i øvrigt altid være opdateret med den nyeste teknologi, sikkerhed og brændstoføkonomi, ligesom du bl.a. har mulighed for at vælge præcis dén specifikke farve, udstyrspakke og motorstørrelse, der passer til dine ønsker og behov. Du får i øvrigt også 100 % momsfradrag på leasingydelsen for varebiler og fradragsret på personbiler, når du erhvervsleaser.

Skal firmabilen være helt eller delvist elektrisk, har vi sammensat en pakke af produkter og services, der skal sikre, at du kommer godt i gang med vores bæredygtige mobilitetsløsninger. Med NF Fleet Electric hjælper vi dig med rådgivning om grønne firmabiler, ladeabonnementer og finansieringsløsninger, så du nemt og hurtigt kan blive en del af en grønnere fremtid.

5. Komplet overblik

Hos NF Fleet får du ikke kun kvalitetsfirmabiler - du får også adgang til flådestyring og optimering af flåden i vores online værktøj My NF Fleet, så du hele tiden har det komplette overblik over alle bilerne. Alle firmabilsbrugerne har ligeledes adgang til deres egen My NF Fleet-profil i appen, hvor der kan bookes tid til dækskifte, service og meget mere.

6. Risikofrit

Der er intet værditab forbundet med firmabilerne for din virksomhed, når du vælger operationel leasing. NF Fleet tager sig af restværdien, så virksomheden hverken hæfter for denne eller står med et potentielt værditab ved endt leasingperiode. Når leasingaftalen udløber, skal du således bare aflevere bilen tilbage, hvorefter vi klarer resten. Så nemt kan det gøres.

7. Fleksibel og skræddersyet aftale

For hver firmabil tilbyder vi en fleksibel leasingkontrakt, der kan justeres efter behov, økonomi og virksomhedens eventuelle bilpolitik. Hver firmabilsbruger har mulighed for at tilvælge bl.a. forsikring, vejhjælp, dækaftale og ladeabonnement og/eller brændstofkort, så alt samles hos NF Fleet. Har du behov for at lease en firmabil for en kortere periode, fx ifm. tidsbegrænsede ansættelser eller ventetid på leveringen af en firmabil, tilbyder vi også korttidsleje. Består din flåde af en eller flere varebiler, kan vi ligeledes tilbyde indretning og foliering samt solcelleløsninger til varebilerne. Læs mere her.

8. Ingen unødig administration

Vi samler alle virksomhedens leasingudgifter på én regning, som du modtager månedligt. Derved lettes administrationen hos dig, mens du får et komplet overblik over omkostningerne til virksomhedens leasingbiler. Vi tilbyder også administration af både brændstofkort og ladeabonnementer samt ejerafgifter, hvis det skal være endnu lettere for dig og din virksomhed at være kunde hos NF Fleet.

9. Attraktive rabatter

Når din virksomhed er leasingkunde hos NF Fleet, har du mulighed for at få attraktive rabatter på brændstof og/eller ladestandere som en del af aftalen. Tilkøbes der ekstra services til aftalen, fx forsikring eller vejhjælp, tilbyder vi også gode priser på disse.

10. Professionel rådgivning hos NF Fleet

Sidst men ikke mindst får du og medarbejderne kompetent og skræddersyet rådgivning om operationel erhvervsleasing, bilpolitik, flådestyring og firmabiler, der passer til jeres behov og økonomi. Vi stiller et helt Key Account Team til rådighed for virksomheden, som til enhver tid vil stå klar til at hjælpe med rådgivning og alle de forespørgsler eller spørgsmål, der måtte opstå – hvad enten det handler om rapporter, beskatning, grøn omstilling eller noget helt fjerde.


Er du interesseret i at lease firmabilerne hos NF Fleet? Læs mere om operationel erhvervsleasing her. Hvis du har behov for svar på spørgsmål eller brug for rådgivning om lige præcis din virksomheds flådesituation, er du mere end velkommen til at kontakte vores dygtige rådgivere. Vi hjælper dig trygt gennem hele processen, og du kan altid være sikker på, at NF Fleet har din ryg.

Kontakt os for at høre mere.