Mercedes-Benz EQB: Fuldelektrisk syvpersoners SUV

Den nye Mercedes EQB er den første fuldelektriske syvpersoners SUV i premium-klassen, men fås også til fem personer. Den er derfor oplagt til både den store eller lille familie. Bilen er ikke blot praktisk i form af rummelighed og udstyr, men har også et lækkert design – og så kan du køre i den med god samvittighed.

Bilen har en fornuftig rækkevidde på op til 420 kilometer, 0 gram CO2-emission og en opladningstid på op til 32 minutter ved brug af en hurtiglader.

Uanset om du vælger en syvpersoners- eller fempersoners-version, så kommer modellen med en justerbar anden sæderække, der kan indstilles i længderetningen såvel som ryglænets hældning. Dermed får du en praktisk bil, hvor du nemt kan justere pladsfordelingen mellem bagsædet og bagagerummet, så pladsfordelingen passer til dine behov. Derudover kan den tredje sæderække i syvpersoners-versionen nemt foldes sammen i bunden af bagagerummet, såfremt rækken ikke benyttes. Bilen kommer med et rummeligt bagagerum med en kapacitet på 495 til 1.710 liter eller 465 til 1.620 liter afhængigt af, om bilen bestilles med fem eller syv sæder.

En karakteristisk detalje, som visuelt kendetegner EQB og de øvrige modeller fra Mercedes-EQ, er den gennemgående lysstribe, som forbinder forlygter og baglygter. I kabinen kan du desuden finde ambientebelysning med 64 farver, digital instrumentering med to store 10,25” touchskærme samlet i ét stort Widescreen Cockpit. Heri kan du også finde den intelligente MBUX-system med navigation med Electric Intelligence, som optimerer den elektriske rækkevidde og opladning af bilen.

Ligesom de øvrige modeller fra Mercedes-EQ kommer EQB desuden med et meget højt udstyrsniveau, som bl.a. inkluderer LED High Performance forlygter med automatisk fjernlysassistent, parkeringspakke med sensorer for og bag, integreret bakkamera og 18” letmetal-fælge som standard.

Beskatningsprisen på en Mercedes EQB starter fra 429.000 kr.

Skal Mercedes EQB være din næste firmabil?

Hos NF Fleet ønsker vi at skabe en grønnere fremtid sammen med dig, og dén rejse starter med NF Fleet Electric. Med NF Fleet Electric tilbyder vi bæredygtige mobilitetsløsninger og grøn finansiering af elektriske firmabiler, så vi kan hjælpe dig og din virksomhed på vej med den grønne transformation.

Læs mere om NF Fleet Electric her.

Har du brug for hjælp? Vores eksperter sidder altid klar til at vejlede og rådgive dig, så du nemt og hurtigt kommer videre. Find kontaktinformation her.