General Manager hos NF Fleet, Michael Stig Nielsen, om bæredygtige mobilitetstrends

Bilindustrien har de seneste år været i en rivende udvikling. Det kommer især til udtryk gennem den forbedrede infrastruktur, bæredygtige mobilitetsløsninger og ikke mindst udbuddet af nye elbiler og plug-in-hybridbiler. Vi har derfor taget en snak med Michael Stig Nielsen, General Manager for NF Fleet, om bæredygtige trends i bilindustrien og hvilke forventninger kunderne har til NF Fleet, som leasingselskab, i en tid, hvor grøn mobilitet er vejen frem.

Ifølge Michael er bæredygtighedstrenden hovedsageligt påvirket af kundernes interesse i at leve et bæredygtigt og ansvarsbevidst liv. Derudover er den naturligvis også politisk drevet grundet de vedtagne love og regulativer, der sætter store krav til bilindustrien – og som fremmer valget af grønne biler. Michael fortsætter:

”Bæredygtighedstrenden præger også industrien på andre måder end blot nye produkter – det er også måden vi har bil på. I dag er det jo svært at finde parkeringspladser inde i byen – og bilerne bliver maks. brugt ca. 10 % og 90 % af tiden står de bare. Derfor ønsker man også en anden måde at have bil på i dag, det gør vi ved at have enten delebiler eller vi kigger på leasingydelser på en mere fleksibel måde end bare det at have en almindelig bil.”

For at imødekomme denne bæredygtighedstrend og kundernes forventninger, har vi hos NF Fleet skabt et koncept kaldet NF Fleet Electric. Herigennem tilbydes kunderne bæredygtige mobilitetsløsninger og serviceydelser såsom solcelleløsninger, grøn finansiering, ladeløsninger samt rådgivning og ekspertise inden for grøn mobilitet.

”Kundernes forventninger til os som leasingselskab er, at vi kender lovgivninger og regulativerne, og vi kan hjælpe dem med nogle produkter, således at de kan efterleve de regulativer, som kommuner og staten kommer med. Udover lovgivningen, så ønsker vores kunder jo også at være grønne. De ønsker, at vi kan hjælpe dem i gang så hurtigt som muligt med nye produkter og nye tiltag. Og det gør vi jo ved, at vi er forbindelsesled til netop bilindustrien og de importører og fabrikker, som kommer med nye produkter.”, fortæller Michael.

Hos NF Fleet er ét af vores helt store fokusområder at drive en ansvarsfuld og bæredygtig forretning. I 2021 var 50 % af alle ordre hos NF Fleet grønne. Og vi forventer kun, at interessen for grønne firmabiler fortsætter i 2022. ”Vi ønsker at bidrage til den grønne omstilling ved at supportere med bæredygtige mobilitetsløsninger. Kun sammen når vi til en grønne fremtid.”, afslutter Michael.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Vi står altid til rådighed med vores viden, kompetencer og rådgivning på området, og du kan være sikker på, at vi nok skal finde en løsning, der passer til dine behov.

Kontakt os på nfsalg.dk@nffleet.com eller på +45 88 44 40 00.

Vil du gerne vide mere om vores bæredygtighedskoncept NF Fleet Electric? Læs mere her.