De fem mest populære elbiler hos NF Fleet

NF Fleet præsenterer de fem mest populære elbiler lige nu. Hvis du skal have en ny firmabil i 2022, kan du med fordel tage et kig på denne liste og blive inspireret til at vælge en grøn firmabil.

Interessen for elbiler er blevet større og større, og dette er også tendensen blandt vores kunder. Hos NF Fleet er vi begejstrede for, at flere kan se mulighederne ved en grøn elbil, og vi stiller altid vores ekspertise til rådighed, så du kan finde den rette løsning for dig og din virksomhed.

Læs mere om NF Fleet Electric

Her er listen over de mest populære elbiler

BMW iX3

På førstepladsen over de mest populære elbiler finder vi BMW iX3. Modellen giver på papiret en rækkevidde på 450 km og yder op til 286 hk, hvilket kan passe til de flestes behov. BMW iX3 er en stor bil, med både fin komfort ved for- og bagsæderne og et stort bagagerum. Interessen for denne elbil er helt forståelig, da man både får de lækre detaljer som BMW tilbyder, samt en vellykket elbil som yder en stor køreglæde.

Audi Q4 e-tron

Andenpladsen går til Audi Q4 e-tron, hvilket ikke overrasker synderligt, da denne model også er kåret som Årets firmabil 2022. Audi Q4 e-tron har 204 hk, en officiel rækkevidde på 508 km og kan som standard lade op med 125 kW, hvilket giver mulighed for at oplade batteriet fra 5% til 80% på ca. 38 minutter. Mulighederne ved denne elbil er derved store. Elbilens kvaliteter ses især i dens rummelighed og komfort, og også beskatningspriserne har været attraktive for vores kunder for en bil i denne klasse.

Volkswagen ID.4

Den tredje mest populære elbil er SUV’en VW ID.4. Denne model var den mest solgte elbil i Danmark i 2021 og der er mange gode grunde til at denne er så populær. VW ID.4 er en overbevisende elbil, som kombinerer styrken fra en stor SUV og køreglæden fra en elektrisk motor. Elbilen har 204hk og en officiel rækkevidde på hele 517 km, hvilket giver gode muligheder for både korte og længere ture. Både i forhold til plads, komfort og interiør imponerer denne elektriske SUV.

Kia EV6

På fjerdepladsen ses den første rene elbil fra Kia. Endnu engang finder vi en bil med en flot titel på vores liste, da denne Kia EV6 er blevet kåret som Årets bil i Europa 2022. Med sine 229 hk og en officiel rækkevidde på 528 km, giver denne model en særdeles god køreoplevelse som understøttes af high-end teknologiske løsninger og et avanceret ladesystem. Ved en lynopladning skal den blot lade 30 minutter for at få strøm nok til 300 km. Derudover adskiller den sig også med et design med spændende detaljer og rummelighed for både passagerer og bagage.

Polestar 2

Polestar 2 indtager femtepladsen for de mest populære elbiler hos NF Fleet lige nu. Polestar 2 er den første elbil fra mærket og udspringer fra mærket Volvo, hvilket tydeligt kan fornemmes på kvaliteten. Elbilen har en officiel rækkevidde på 540 km, 231 hk og en maksimal ladekapacitet på 150kW. Med denne bil får man kørselskomfort i topklasse samt design og materialer i høj kvalitet.

Fandt du din næste firmabil på listen?

Vi står altid til rådighed, når du skal hjælpes videre i din proces med erhvervsleasing, og du kan altid kontakte os, hvis du har brug for hjælp eller rådgivning til at finde den rette firmabil, der passer til dine behov og ønsker.

Kontakt os på nfsalg.dk@nffleet.com eller på +45 88 44 40 00.