Leasing af firmabiler

Alt du skal vide om leasing af firmabiler

Er din virksomhed på udkig efter nye firmabiler? Så kan det være en rigtig god idé at overveje at lease dine firmabiler gennem en leasingpartner. NF Fleet tager dig i hånden og giver dig et overblik over, hvad erhvervsleasing er, hvorfor man bør erhvervslease bilerne og ikke mindst, hvad de mange fordele er ved leasing af firmabiler.

 

Hvad er erhvervsleasing? Hvad er erhvervsleasing?

Erhvervsleasing er når en virksomhed vælger at lease firmabilerne i en bestemt periode med et aftalt antal kilometer til en fast månedlig ydelse. Hos NF Fleet stiller vi ikke blot firmabiler til rådighed, men også vores ekspertise og rådgivning.

 

Fordele ved at lease firmabiler Fordele ved at lease firmabiler

Der er mange fordele ved at erhvervslease din virksomheds firmabiler. Erhvervsleasing kan være være utroligt gavnligt for jeres TCO (Total Cost of Ownership). Derudover kan det være tidsbesparende og samtidig kan I benytte jer af den rådgivning og ekspertise, som en leasingpartner såsom NF Fleet står inde med. Ved leasing af firmabilerne er der ingen risiko for værditab, og så er det muligt at skræddersy en bilpolitik, der passer til din virksomhed og dine medarbejderes specifikke behov.

 

Leasing af firmabiler Hvorfor lease firmabiler gennem NF Fleet?

Der er som sagt rigtig mange fordele ved at lease en firmabil – og endnu flere, når du leaser firmabilerne gennem NF Fleet. Først og fremmest, får du mulighed for at lease markedets førende bilmærker og bilmodeller, hvad end din virksomhed har brug for person- eller varebiler.

Dernæst er det utroligt nemt at administrere da vi samler det hele på én faktura. Dertil kan du også downloade den digitale mobilitetsapp My NF Fleet, hvor du kan sikre et overblik og styre din virksomheds flåde.

Når du leaser firmabilerne gennem NF Fleet, kender du dine biludgifter i hele leasingperioden, og du undgår derfor unødvendige udgifter. Og så sørger vi selvfølgelig for, at du kan erhvervslease bilerne til en fast og konkurrencedygtig pris. Du vil altså ikke opleve en risiko på bilens værditab, rente- og serviceomkostninger, når du leaser firmabiler gennem NF Fleet.

Derudover inkluderer leasingaftalen også:

 • Fuld service og vedligeholdelse af bilerne
 • Benzin- og dieselkort med markante rabatter
 • Forsikringsordning med attraktive præmier
 • ServiceLink, som er en gratis hente-/bringeordning ved ordinær service (enkelte geografiske områder undtaget)

Du kan også tilvælge ekstraydelser til din leasingplan såsom

Og det bedste af det hele er selvfølgelig, at NF Fleet også fungerer som din rådgivende sparringspartner, eksempelvis når det kommer til virksomhedens bilpolitik, leasingplan og beskatning af bilen. Derfor kan du lease firmabilerne med ro i maven, da vi altid står klar til at hjælpe og rådgive dig – både før og under leasingaftalen.

Læs mere om alle de mange fordele ved erhvervsleasing hos NF Fleet.

 

Leasing af grønne firmabiler Leasing af grønne firmabiler

Hos NF Fleet sikrer vi, at bæredygtighed kommer på din virksomheds agenda, når I vælger at lease jeres firmabiler gennem NF Fleet Electric. Når du vælger NF Fleet Electric, kan du lease fuldelektriske-, hybrid- og plug-in-hybridbiler.

Vi yder selvfølgelig support og rådgivning, så du og din virksomhed føler jer klædt godt på til at tage velovervejede beslutninger om jeres bilpolitik og, hvorvidt I skal lease grønne firmabiler.

Hvorfor lease elektriske firmabiler?

Der er mange gode grunde til at lease firmabiler, der enten er delvist elektriske eller fuldelektriske.

Det er først og fremmest bedre for miljøet – derfor tager du et aktivt valg om, at bæredygtighed står højt på din virksomheds agenda, når du vælger at lease grønne biler.

Dernæst bliver det hele tiden nemmere og nemmere at køre elbil eftersom både elbilerne og ladeteknologien konstant forbedres. Det betyder, at de nyere biler kan køre helt op til 600 km på en enkelt opladning. Dine medarbejdere kan altså sagtens køre lange distancer uden at frygte for rækkevidden.

Derudover vil det måske overraske dig, at der er penge at spare, når du vælger at lease elektriske firmabiler. Det er især grundet de nye beskatningsregler samt registreringsafgiften, der nu betyder, at CO2-udledningen vil danne basis for disse afgifter. Derfor vil afgifterne være lavere for grønne biler end traditionelle benzin- og dieselbiler.

Sidst, men ikke mindst, så er køreoplevelsen helt i top i grønne biler eftersom kørestøjen er næsten ikkeeksisterende. Dertil er det også en mere flydende oplevelse at køre i elbil grundet det manglende gearskifte. Og så kan du selvfølgelig køre rundt med god samvittighed, fordi du ved leasing af en grøn firmabil minimerer CO2-udledningen.

Vil du gerne blive klogere på vores grønne mobilitetsløsninger? Læs mere om NF Fleet Electric.

Sådan kommer I i gang med at lease grønne firmabiler
 1. Rådgivning. Vi hjælper jer med at finde den bedste løsning baseret på analyser og beregninger
 2. Jeres medarbejdere bestiller deres grønne firmabiler ud fra vores rådgivning og anbefalingsplan
 3. Ladeabonnement: Vi ordner ladeabonnementerne hos en eller flere af de førende ladeoperatører for medarbejderne
 4. Ladebrik: Medarbejderne modtager en velkomstpakke og en ladebrik fra den valgte ladeoperatør
 5. Ladestation: Vi hjælper med at vælge ladestation og at installere disse ved jeres medarbejderes hjem og på arbejdspladsen
 6. Medarbejderne modtager deres grønne firmabiler og kan nu begyndte at køre grønt
 7. Vi sørger for administrationen samt faktureringen af ladestander og -abonnement
 8. Lades brugernes biler op derhjemme, refunderes de for elforbruget

 

Erhvervsleasing af brugte biler Erhvervsleasing af brugte biler

Hos NF Fleet tilbyder vi også erhvervsleasing af brugte biler gennem vores produkt NF Fleet Releasing. Her kan du og din virksomhed lease firmabiler, der allerede har været leaset ud til vores kunder før. Dette betyder dermed også, at vi kender bilerne ned til mindste detalje og kan stå inde for bilernes kvalitet, at de kan leases til fordelagtige og konkurrencedygtige priser, og at bilerne allerede står klar i vores showrooms.

Fordele ved at erhvervslease brugte biler
 • Høj kvalitet og bilerne er så gode som nye
 • Ingen risiko i form af værditab eller serviceomkostninger
 • Suveræne biler til lave månedlige leasingydelser
 • Biler der allerede er spækket med ekstraudstyr
 • Fuld servicehistorik på alle NF Fleet Releasing-biler
 • Hurtig levering eftersom bilerne allerede står i vores showrooms
 • Budgetsikkerhed fordi du kender dine omkostninger i hele leasingperioden