De fem mest populære firmabiler i 2021 hos NF Fleet

Skal du have ny firmabil i 2022? NF Fleet har din ryg og giver dig her et overblik over de mest populære firmabiler bestilt hos NF Fleet i 2021. Måske det kan inspirere dig i din søgen efter en ny firmabil.

Når vi kigger tilbage på året der er gået, ser vi en stigende interesse i elektriske biler såsom plug-in-hybridbiler og fuldelektriske biler. Interessen har været så stor blandt vores kunder, at mere end 50% af alle biler bestilt i 2021 var grønne. Dette er en tendens vi hos NF Fleet er meget begejstrede for.

Listen over de mest populære firmabiler fra NF Fleet ser således ud:

Audi Q4 e-tron

Den mest populære bil hos NF Fleet i 2021 var den fuldelektriske Audi Q4 e-tron, som er et godt eksempel på den stigende interesse i grønne biler. Bilen blev også tidligere i år kåret som Årets firmabil 2022 – og med god grund.

Audi Q4 e-tron er nemlig udstyret med et effektivt opladningssystem, der, som standard, kan lade med op til 125 kW. Det gør bilen i stand til at lade strøm til 130 km på bare 10 minutter eller oplade batteriet fra 5% til 80% på ca. 38 minutter. Derudover er den både rummelig, fleksibel og beskatningspriserne har været realistiske og attraktive i forhold til vores kunders forventninger til en bil i denne klasse.

Vi er i særdeleshed stolte af, at så mange af vores kunder har taget det grønne budskab til sig og bestilt en 100% elektrisk firmabil. Og mon ikke den grønne bølge fortsætter ind i 2022.

Læs mere om NF Fleet Electric.

Ford Kuga

Fords elektrificerede Kuga er den mest solgte bil i Danmark i 2021, og er derfor også en af de mest populærere firmabiler som plug-in hybrid. Fords avancerede hybrid-teknologi er designet til at levere en renere og mere støjsvag køreoplevelse. Med kombinationen af gode køreegenskaber, udstyr, lækkert design og ikke mindst fornuftige leasing- og beskatningspriser, er Kuga en af storfavoritterne, når vores kunder skal vælge en plug-in-hybrid-bil.

BMW 5-serie

BMW 5-serie har overrasket på flere parametre såsom størrelse, design og pris. Modellen har derfor været én af de mest eftertragtede biler hos vores kunder. BMW 5-serie er en moderne og attraktiv businesssedan og fås til attraktive leasing- og beskatningspriser.

Plug-in-hybridbilen BMW 530e satser på elektrificerende køreglæde og kører takket være plug-in-hybridmotoren ind i hjerterne på vores kunder.

Volvo V60

Stationcaren Volvo V60 Recharge er populær hos NF Fleets kunder, hvor den de sidste mange år har ligget i toppen over de mest populære firmabiler. Med et dynamisk design og sportslige køreegenskaber, forstår vi godt den store interesse i stationcaren. V60 Recharge drives af Volvos nyeste plug-in hybrid drivline, der leverer en høj effekt, en jævn elektrisk fremdrift og enestående elektrisk rækkevidde med op til 91 km uden emissioner fra udstødningsrøret.

BMW 3-serie

Med blot 3 biler flere end Mercedes C-klasse, kører BMW 3-serie sig ind på en 5. plads over de mest populære personbiler i 2021 i firmabilsklassen.

Kombinationen af en stationcar, plug-in-hybridbil, automatgear og en masse udstyr, har fået vores kunder til at bestille denne velkørende firmabil. Den nye generation 330e plug-in-hybrid er også blevet særdeles populær på grund af dens gode køreegenskaber. Når bilen er ladet op, stiger den elektriske rækkevidde fra ca. 40-60 km, og med sportsfunktion slået til, har man op til 293 hk til rådighed. Altså en yderst velkørende plug-in-hybridbil.

Herunder kan du se, hvordan de 10 mest populære firmabiler i 2021 er rangeret hos NF Fleet.

populære firmabiler

Har du brug for hjælp eller rådgivning for at finde din næste firmabil?

Vi står altid til rådighed med vores viden, kompetencer og rådgivning på området, og du kan være sikker på, at vi nok skal finde en firmabil, der passer til både dine ønsker og behov.

Kontakt os på nfsalg.dk@nffleet.com eller på +45 88 44 40 00.