Spændende elbilsnyheder i 2022

I 2021 så vi et utroligt spænd af nye elbilsmodeller og 2022 bliver ingen undtagelse. Dette er helt afgjort en reaktion på det store fokus på bæredygtighed og ikke mindst den ”grønne” lovgivning om bilafgifter, der tilgodeser de grønne firmabiler frem for benzin- og dieselfirmabilerne.

Vi har igen i år taget et kig på de elbilsnyheder, der kommer i løbet af året – og vi er meget begejstrede for den udvikling vi ser i bilindustrien i 2022. Vi har i dén forbindelse samlet seks af de mest spændende elbilsnyheder i 2022, så du kan blive inspireret til at vælge din næste elektriske firmabil.

BMW iX M60

Til sommer kommer BMW iX M60 – en fuldelektrisk firehjulstrækker i performance-segmentet. Hvis du er til adrenalinsus og en sportslig køreoplevelse, er dette den rette elbil til dig. På 3,8 sekunder katapulterer Launch Control Start bilen fra 0 til 100 km/t. Derudover får du også en CO2-neutral bil, der ovenikøbet kører langt på en opladning – bilen har nemlig en rækkevidde på op til 566 km. (WLTP).  

BMW iX M60 har desuden et klart designsprog, innovative teknologier og en rummelig kabine. Alt i alt en gennemført elbil, og vi regner med at dette bliver et populært valg blandt vores kunder.

Fisker Ocean

Vi ser meget frem til lanceringen af Fisker Ocean, hvor den dansk/amerikanske bilfabrikant står bag. Den fuldelektriske bil kommer med mange spændende og innovative features. Disse indebærer bl.a. SolarSky – et revolutionerende solcelletag, der genererer gratis energi til bilens batteridrevne motor; et automatisk parkeringssystem; den intelligente Fisker App, der muliggør kommunikation med bilen; samt en roterende midterskærm, der giver en cinematisk oplevelse. Fisker Ocean forventes at komme med en rækkevidde på op til 630 km. (WLTP).

Bilen bliver introduceret på det danske marked til en konkurrencedygtig pris i slutningen af 2022.

Mercedes-Benz EQE

Den fuldelektriske Mercedes-Benz EQE bliver lanceret til sommer i 2022. Elbilen har utroligt effektive køreegenskaber og kommer med en imponerende rækkevidde på op til 660 km. Mercedes-Benz EQE er altså én af de bedste elbiler til de længere distancer og du kan derfor nemt vinke farvel til den såkaldte rækkeviddeangst. Derudover udstråler bilen ren luksus og elegance, og kommer med flere tekniske innovationer såsom et futuristisk digitalt cockpit. Mercedes lover desuden opladning fra 10% - 80% på blot 32 minutter ved brug af en lynoplader.

Polestar 3

Polestar er nu klar med det næste skud på stammen – nemlig en elektrisk performance-SUV. Vi ved endnu ikke meget om den nye elbil, men ifølge Polestars egen direktør Thomas Ingenlath, bliver Polestar 3 en af de mest klimavenlige biler, der nogensinde er produceret. Derudover vil Polestar fremadrettet lancere en ny model om året, og vi glæder os til at følge med i Polestars vækstrejse.

Polestar 3 bliver lanceret i slutningen af 2022 og kommer med en forventet rækkevidde på omkring 500 km. (WLTP).

Tesla Model S Plaid

Tesla skuffer som sædvanlig ikke, når det kommer til nye elbiler – og vi regner også med at Tesla Model S Plaid bliver én af de helt store nyheder, når den udkommer i slutningen af 2022. Elbilen er udstyret med intet mindre end tre motorer og bilen skulle derfor, efter sigende, være hurtigere end nogensinde før og tilbyde en imponerende rækkevidde på op til 637 km. (WLTP).

Bilens interiør er i et lækkert og moderne design, og der er i dén grad skruet op for teknologiske innovationer, der gør køreoplevelsen endnu bedre for både fører og passagerer. Disse inkluderer bl.a. underholdende features såsom en futuristisk display-skærm og spilkonsoller på bagsædet. Tesla har i særdeleshed taget elbilen til det næste niveau, og udfordrer den nuværende måde vi har bil på.

VW ID. 5 GTX

I april kommer den nye VW ID. 5 GTX – endnu et sportsligt vidunder af en elbil. Bilen kommer i et atletisk coupé-design og forbinder ansvarsbevidst kørsel med sublim køreglæde bl.a. ved dens hæsblæsende acceleration. Bilen har en rækkevidde på op til 488 km. (WLTP), 299 hk. og en tophastighed på 180 km/t.

Derudover går bilen heller ikke ned på teknik og innovative løsninger, og du kan derfor finde mange spændende interiørløsninger såsom indbyggede og kommunikative lyssignaler, der guider dig sikkert gennem trafikken. Hvis ikke dét er fremtiden, hvad er så?

 

Er du interesseret i at bestille en af årets nye elbilsmodeller til erhvervsleasing?

Hos NF Fleet ønsker vi at skabe en grønnere fremtid sammen med dig, og dén rejse starter med NF Fleet Electric. Med NF Fleet Electric tilbyder vi bæredygtige mobilitetsløsninger og grøn finansiering af elektriske firmabiler, så vi kan hjælpe dig og din virksomhed på vej med den grønne transformation.

Læs mere om NF Fleet Electric her.