NF Fleet er nu Teslas primære leasingpartner i Danmark

Verdens ledende leverandør af elektriske biler, Tesla, har valgt NF Fleet som deres primære partner ift. både operationel erhvervsleasing og privatleasing i Danmark.

Det har i lang tid været muligt at lease en Tesla hos NF Fleet, men i kraft af dette nye samarbejde, skal NF Fleet nu fremover også stå for at finansiere og administrere de danske erhvervsleasing- og privatleasingkontrakter på Tesla Model 3, Model Y, Model S og Model X, der går gennem Tesla-butikken i Danmark.

At NF Fleet fremadrettet står for administrationen af disse Tesla-leasingkontrakter indebærer, at vi håndterer hele leasingprocessen lige fra sammensætning af aftalen og bestilling af bilen til drift i hele leasingperioden. Alle Tesla-leasingkontrakter inkluderer desuden både vejhjælp og registrering samt vedligeholdelse udført på Teslas danske lokationer. Derudover kan hjulskifte og forsikring tilvælges.

Finansieringen bag alle operationelle erhvervsleasingkontrakter på Tesla-modellerne i Danmark er endda endnu grønnere, da disse er baseret på grønne obligationer. Dette sker automatisk, når du erhvervsleaser en 100 % eldreven bil hos NF Fleet.

For NF Fleet betyder samarbejdet, at vi nu spiller en endnu større rolle i skiftet mod større digitalisering af og grøn omstilling på flådemarkedet. ”I NF Fleet glæder vi os rigtig meget over samarbejdet. Teslas produkter og dét, de står for, passer perfekt ind i vores strategi om at skabe en grønnere og mere digital fremtid for og med vores kunder.” fortæller Michael Stig Nielsen, General Manager i NF Fleet Danmark.

Hvis du vil erhvervslease en Tesla hos NF Fleet, kan du læse mere om vores bæredygtige mobilitetsløsninger til virksomheder her. Hvis du er interesseret i at privatlease en Tesla, kan du designe og bestille din model på tesla.com eller hos din lokale Tesla-forhandler.

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig videre og finde den bedste løsning for dig.