De hidtil mest populære varebiler i 2021

Når vi dykker ned i hvilke varebiler, der har været de mest populære i 2021, domineres listen i dén grad af Volkswagen og Ford. Det samme gælder den traditionelle dieselmotor, der indtil videre har været det mest populære valg i år ift. drivlinje.

Til vores glæde ser vi dog nu, at flere og flere mærker lancerer elektriske versioner af deres varebiler, og derfor forventer vi også, at flere virksomheder vil vælge den elektriske drivlinje på deres varebil fremadrettet. Bare inden for de sidste tre måneder er andelen af grønne varebiler bestilt hos NF Fleet nu oppe på 15 % og er stødt stigende. Vi glæder os til at bidrage med at sætte endnu flere grønne varebiler på de danske veje resten af året og i 2022.

Top 5 varebiler hos NF Fleet i 2021:
  1. Volkswagen Touran
  2. Ford Transit Custom
  3. Ford Transit
  4. Volkswagen Transporter
  5. Volkswagen Caddy

Af alle varebiler leveret i 2021 indtager VW Touran førstepladsen som den mest efterspurgte. Dette er pga. dens kompakte, men rummelige, personbilsprægede funktion som varebilen til storbyen. I VW Touran sættes komfort desuden i højsædet, hvilket selvfølgelig vægtes højt, når en stor del af dagen bruges bag rattet.

Touran’en efterfølges skarpt af Ford Transit Custom grundet dens hårdhed, funktionalitet og pålidelighed. Selvom Transit Custom har været blandt markedets mest populære varebiler i årevis, bliver Ford ved med at forbedre den. For nylig har den bl.a. fået flere innovative funktioner og intelligente teknologier.

Ford Transit ligger på en flot tredjeplads, hvilket primært skyldes dens alsidighed og robusthed, der gør, at den kan klare selv de hårdeste erhvervsmæssige opgaver. Med en lasteevne på op til 2,7 tons, mangler du aldrig plads eller evne til fx at transportere dine varer.

VW Transporter giver gang på gang de andre varebiler skarp konkurrence, hvilket også er grunden til, at den flere gange har fået udmærkelser som ”bedste firmabil” og ”bedste varebil”. Derfor indtager den også fjerdepladsen i 2021 hos NF Fleet indtil videre, blandt andet fordi den er en af de mest driftssikre, praktiske og alsidige varebiler på markedet.

Lidt overraskende indtager VW Caddy femtepladsen, men vi byder gerne velkommen til en nyere spiller. For mange er Caddy’en den ideelle mindre varebil til storbyens travle trafik. Desuden byder modellen på intelligente løsninger som fx forøget skydedørsbredde og praktiske førerassistentsystemer.

Hvis det snart er tid til nye varebiler i din virksomhed, står vores rådgivere klar til at hjælpe dig med at finde den mest optimale varebilsmodel og den bedste køreklare varebilsløsning for jer. Læs mere om NF Fleets all-inclusive-varebilsløsning her.

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning, er du altid velkommen til at kontakte os på nfsalg.dk@nffleet.com eller +45 88 44 40 00. Så sørger vi for at hjælpe dig godt videre som altid.