Helt ny fuldelektrisk model: Kia EV6 Long Range

Nu er det muligt at lease den efterspurgte Kia EV6 Long Range hos NF Fleet.

Den nye eldrevne crossover er ikke blot en fryd for øjet med dens moderne, muskuløse og sporty design, men indeholder også revolutionerende teknologi. EV6 er nemlig Kias første elbil, der er fremstillet på en Electric-Global Modular Platform (E-GMP), som sikrer en lang rækkevidde, ultrahurtig opladning, rummeligt interiør og nul CO2-udledning under kørsel.

Med en rækkevidde på op til 528 km på en enkelt opladning, en hurtig opladning til 80 % på ned til 18 minutter og fuld digital instrumentering, er EV6 Long Range den ultimative firmabil – selv til de lange strækninger. Og så er beskatningsprisen også i den fornuftige ende og starter fra 349.673 kr.

Kia har desuden gennemtænkt bilens interiørdesign ned til mindste detalje. Med alt lige fra rummelig og behagelig kabineplads, intuitive teknologier samt bæredygtige elementer, får du altså en bil af høj kvalitet, som du kan køre i med god samvittighed.

Vil du gerne vide mere om NF Fleet Electric, og hvordan du bestiller den nye Kia EV6 Long Range hos NF Fleet? Læs mere her