De mest populære firmabiler hos NF Fleet i 2020

Vi har samlet de 10 mest leasede personbiler i NF Fleet fra 2020 for at skabe inspiration til dig, der skal vælge firmabil i 2021.

Når vi kigger tilbage, tegner der sig en tydelig tendens til glæden ved premium-biler og ikke mindst automatgear blandt NF Fleets kunder. Mere end 99 % af alle leverede biler på vores top 10 var nemlig med automatgear i 2020. Plug-in-hybridbilerne havde desuden fremgang i 2020, hvor de udgjorde ca. 10 % af bilerne på top 10-listen – en 70 % stigning fra 2019. Vi forventer, at dette tal vil stige yderligere i 2021 med de nye bilafgifter, der vil give store afgiftsbesparelser på plug-in-hybrider med CO2-udslip på under 50 g/km. - specielt i firmabilsklassen - samtidig med, at beskatning af ladestanderen bortfalder.

På top 10-listen gemmer der sig ydermere hele to bilmodeller fra henholdsvis Volvo, Mercedes, Skoda og Ford, hvorimod Volkswagen og BMW kun nåede listen med én model hver.

Top 10-listen fra 2020 hos NF Fleet ser således ud:
  1. Volvo V60
  2. Mercedes-Benz C-klasse
  3. Volvo XC60
  4. VW Passat
  5. Skoda Octavia
  6. Ford S-MAX
  7. BMW 3-Serie
  8. Skoda Superb
  9. Mercedes-Benz A-klasse
  10. Ford Focus

Volvo V60 har igen i 2020 med sit nordiske design samt høje udstyrs- og sikkerhedsniveau givet konkurrenterne baghjul som den mest populære firmabil blandt NF Fleets kunder. Dette er endda med en pæn margin og en gentagelse af sejren fra 2019.

På en sikker andenplads kommer den også meget populære og rigt udstyrede Mercedes C-klasse i næsten dødt løb med endnu en Volvo – denne gang SUV-udgaven af V60’eren, nemlig Volvo XC60, der er både rummelig, godt udstyret og har en relativt god beskatningspris. Det er ingen overraskelse, at Volvo har indtaget både første og tredjepladsen. Volvo står nemlig for kvalitet, driftssikkerhed og ikke mindst sikkerhed, hvilket de danske kunder finder stor værdi i, samtidig med at danskerne elsker Volvos nordiske design.

På de næste pladser er der også næsten uafgjort mellem de to mærker fra samme koncern. Det altid sikre firmabilsvalg, VW Passat, har indtaget fjerdepladsen stærkt efterfulgt af Skoda Octavia på femtepladsen. VW Passat har, lige siden modellen kom frem, været super populær i kraft af dens design, rummelighed, driftssikre motor og gode køreegenskaber. Skoda Octavia er for nylig udkommet i en ny model, hvor du nu får endnu mere bil for pengene med masser af plads og et højt udstyrsniveau, hvilket har gjort modellen endnu mere eftertragtet.

Ford S-MAX landede en sjetteplads og holder skansen som en stadig populær MPV, når familien har brug for plads og mulighed for syv sæder. På syvendepladsen kommer den nye, teknisk velfunderede og sportslige BMW 3-Serie efterfulgt af den super rummelige Skoda Superb, der har et udstyrsniveau, som er svært at slå.

Mercedes A-klassen, der gemmer sig på niendepladsen, er en ny model og en sjælden gæst i firmabilssegmentet som sedan. Med et skarpt sportsligt design og høje kvalitet i kabinen er den dog blevet yderst populær. Sidst men ikke mindst ligger Ford Focus lunt. Denne model er stort set altid på top 10-listen og har som en velkørende bil fastholdt sin sikre plads i segmentet.

Har du brug for hjælp eller rådgivning for at finde din næste firmabil?

Vi står altid til rådighed med vores viden, kompetencer og rådgivning på området, og du kan være sikker på, at vi nok skal finde en firmabil, der passer til både dine ønsker og behov.

Kontakt os her.