Kommende elbilsmodeller i 2021

At 2021 er elbilernes år er tydeligt både i kraft af de mange nye elbilsmodeller, der lanceres i år, og af dette års nye ”grønne” lovgivning om bilafgifter, der tilgodeser de grønne firmabiler frem for benzin- og dieselfirmabilerne.

Vi har kigget lidt på de elbilsnyheder, der vil lande på hylderne i Danmark alene i år, og vi tæller ikke mindre end i hvert fald 34 nye elektriske modeller. Elbilsudvalget bliver altså udvidet markant for de danske bilister, og der er noget for enhver smag lige fra den lille Fiat 500 til den store Audi Q4 E-tron Sportback. At udvalget kun bliver større og større viser, at elbilsmarkedet for alvor er ved at falde på plads og at det kun går én vej.

I NF Fleet går vi samme vej. Vi vil gerne skabe en grønnere fremtid sammen med dig, og dén rejse starter med NF Fleet Electric. Med NF Fleet Electric tilbyder vi bæredygtige mobilitetsløsninger og grøn finansiering af elektriske firmabiler, så vi kan hjælpe dig og din virksomhed på vej med den grønne transformation.

En del af dette handler naturligvis om, at du som firmabilsbruger skal kunne se dig selv i en grøn firmabil. Vi har derfor skabt et overblik over alle de nye elbilslanceringer på det danske marked i 2021, så du nemt kan holde øje med dine favoritter eller se, om din yndlingsmodel bliver lanceret i en elektrisk variant i år.

Bilnyheder i 2021

Januar-februar

Forår

Sommer

Efterår

Vinter

 

Er du interesseret i at bestille en af årets nye elbilsmodeller til erhvervsleasing?

Med NF Fleet Electric kan vi nemt hjælpe dig og din virksomhed i gang med den grønne omstilling.

Læs mere om NF Fleet Electric her