10 spændende elbiler i 2023

Over det næste års tid lanceres der mange nye elbiler. Som altid følger NF Fleet udviklingen og glæder os over de mange nye elektriske muligheder. Med de mange nye elbiler på markedet kan det være svært at danne sig et overblik. Vi har derfor samlet en liste over 10 spændende miljørigtige elbiler, så du kan blive inspireret og klædt på til at finde din kommende elektriske firmabil.   

 

Aiways U6 

Aiways U6

Det forventes at Aiways U6 bliver præsenteret i slutningen af Q2, det vil være en fuldelektrisk SUV-Coupé. Den kommer i et strømlinet design, med innovativ teknologi og høj komfort. Bilen skiller sig ud fra mængden med sit skarpe, atletiske design. Aiways U6 kommer også med klassens største panorama glastag, der giver den et karakteristisk udtryk og en lys kabine.   

Aiways U6 skiller sig ud fra sine konkurrenter ved kun at tilbyde én udstyrspakke, nemlig Premium. Bilen kommer fra standard med den nyeste teknologi med avancerede førersystemer, som består af 22 kameraer og radarer. Bilens rækkevidde lyder på op til 405 km, og med 218 hk og et drejningsmoment på 310 Nm kan du nyde øjeblikkelig acceleration kombineret med komfortabel kørsel. Aiways U6 lover opladning fra 20 - 80 % på 35 minutter ved DC-opladning op til 90 kW.    

 

Audi Q8 e-tron 

Audi Q8 e-tron

Audi har inviteret deres første elbil, e-tron, ind i Q-familien, så deres omfattende facelift af Audi e-tron er blevet til Audi Q8 e-tron. Audi har opdateret deres Q8 med flere tekniske forbedringer og højere effektivitet, der giver en rækkevidde på op til 574 km i SUV'en og op til 592 km i Sportback’en.

Derudover lover Audi opladning fra 10 - 80 % på 31 minutter ved maks. DC-opladning op til 170 kW.  Audi Q8 e-tron kan allerede nu bestilles med et beskatningsgrundlag, der starter fra 670.000 kr.  

 

Fisker Ocean 

Fisker Ocean

Den længe ventede elbil fra danske Henrik Fisker, Fisker Ocean, forventes at komme til Danmark i første halvår af 2023. Den mellemstore SUV er på mange måder revolutionerende. Den har som den eneste på markedet et SolarSky solcelletag i fuld længde, som generer tilskudsenergi til bilen, en roterbar skærm på 17,1” og derudover er kabinen blandt andet fremstillet af genbrugsmaterialer og plast fra havet. En spændende måde at tænke bæredygtighed på.  

Bilen har en imponerende rækkevidde på op til 630 km og 0-100 km/h på blot 3,9 sekunder. Fisker Ocean kommer i 4 forskellige udstyrsniveauer og med en startpris fra 325.000 kr.  

 

Hyundai Ioniq 6 

Hyundai Ioniq6

Hyundai Ioniq 6 vil forventeligt blive præsenteret i foråret 2023. Hyundai Ioniq 6 er en interessant ny elbil med et sportsligt design, der vækker opsigt og skiller sig ud i forhold til sine konkurrenter. Med den rummelig kabine bliver den indvendige plads udnyttet til fulde, og der er også plads til, at du kan læne dig tilbage og nyde en pause.

En Hyundai Ioniq 6 kommer med en lang rækkevidde på op til 614 km og en af markedets hurtigste opladninger, med mulighed for 351 km. rækkevidde på bare 15 minutter. Hvilket gør den til en glimrende firmabil.

Priserne på Hyundai Ioniq 6 kendes ikke endnu. 

 

Mercedes-Benz EQE SUV 

Mercedes-Benz EQE SUV

Den nye Mercedes-Benz EQE SUV kan allerede nu bestilles.  Bilen vækker begejstring hos mange med den elegante Black Panel-front, komforthåndtag og det imponerede One Bow-design. Interiøret er i den højeste kvalitet, og med den nye MBUX Hyperscreen og digitale farvemiljøer, får man en flot og moderne kabine. Dertil har bilen en imponerende støjkomfort, og med AIRMATIC luftaffjedring bliver selv de længere ture til en fornøjelse. 

Mercedes’en har en rækkevidde på op til 568 km, og mulighed for at lade op til 80 % på bare 32 minutter.  

Mercedes EQE SUV kommer med et beskatningsgrundlag fra 703.125 kr. 

 

Polestar 3 

Polestar 3

Til efteråret kommer den nye Polestar 3, der i 2022 havde sin Internationale præsentation i København. Den fremstår elegant med sin sænkede og forlængede taglinje. Samtidig er aerodynamikken så veludviklet og optimeret, at du vil opleve en bil med stor stabilitet og lav turbulens. Kørslen vil derfor opleves dynamisk og afbalanceret. I tillæg dertil har Polestar 3 klassens førende LIDAR-sensor fra Luminar og den kraftfulde NVIDIA computerprocessor installeret, så du får også glæden af autonom styring under motorvejskørsel. 

Polestar 3 kommer med en rækkevidde på op til 610 km. Og kan klare en opladning fra 10 - 80 % på 30 minutter med en 250kW lader.  

Polestar 3 kommer med et beskatningsgrundlag, som starter fra 778.698 kr.  

 

Skoda Enyaq Coupé

Skoda Enyaq Coupé

Skoda Enyaq Coupé er en af Danmarks mest solgte elbiler og vinder af Årets Firmabil i Jyllands-Posten. Enyaq Coupé har fået et flot og harmonisk design med et stort glastag, en nydesignet front- og bagende og endnu mere udstyr som standard. Topmodellen RS kendes ved de RS-specifikke stødfangere, fælge op til 21” og den oplyste kølergrill, som er med til at understrege det kraftfulde look. Skoda’s mest avancerede assistentsystemer, den rummelige kabine og et stort praktisk bagagerum samt smarte opbevaringsløsninger er med til at gøre Enyaq Coupé til en firmabil, man får lyst til at kører en omvej i.

Skoda lover en rækkevidde på op til 521 km og mulighed for at oplade bilen fra 10 - 80 % på bare 36 minutter ved DC-opladning på 135 kW.

Enyaq Coupé RS kan allerede nu bestilles.

 

VW ID.7

VW ID.7

Den længe ventede topmodel, ID.7, fra VW er snart på trapperne. Det forventes, at ”den elektriske Passat” kommer på det danske marked til efteråret. Med en forventet rækkevidde på op til 700 km og en længde på knap 5 meter er der lagt op til en ny firmabils-klassiker fra VW. Akselafstanden er vokset med hele 20 cm i forhold til ID. 4, så pladsen i kabinen bliver væsentlig forbedret. I kabinen vil en stor 15" touchskærm være i centrum for bilens funktioner. Navigation med head-up display og Augmented Reality bliver standard og et klimaanlæg med luftdyser, der bevæger sig dynamisk for at give optimal luftfordeling, skal være med til at sætte nye standarder for klassen.

Prisen er endnu ukendt.

 

Volvo EX90

Volvo eX90

Med Volvos nyeste topmodel, EX90, kan vi forvente det ypperste fra Volvo, når det kommer til elektriske biler. Den luksuriøse SUV har plads til syv personer, masser af plads og kommer med to motortyper – Twin Motor og Twin Motor Performance, begge med firehjulstræk.

Det er kun muligt at vælge én udstyrspakke, Ultra, men til gengæld kommer EX90 Ultra med alt, hvad man kan ønske sig: 4-zoners klimaanlæg, førsteklasses infotainmentsystem med Googles tjenester, lydanlæg fra Bose, panorama glastag, 15” førerdisplay og digitalt førerdisplay. Sikkerhedsstyr såsom adaptiv fartpilot, blindvinkelalarm, vejbaneassistent og meget andet, man ellers kun drømmer om at få med i sin udstyrspakke.

Volvo EX90 kommer med en rækkevidde på op til 600 km. Opladning fra 10 - 80 % ved 250kW klares på bare 30 minutter. Prisen starter ved 896.900 kr. og forventes at kunne leveres fra primo 2024.

 

VW ID. Buzz

VW ID. Buzz

Det nye og innovative folkevognsrugbrød, ID. Buzz, er allerede et ikon – Og kåret som Årets Bil i Danmark 2023. Den elektriske minibus er med til at definere fremtidens mobilitet, og med den nye generation kombineres rummelige kompakte mål med innovativ teknologi, omfangsrige opkoblingsmuligheder og digitale features. I kabinen er der anvendt genbrugsmaterialer, komfortabelt indstillelige sæder og ambient belysning (ekstraudstyr) for at skabe en stemningsfyldt atmosfære. Og med et bagagerum på uhørte 1121-2205 l er der god plads til bagagen samtidig med at der er plads til 7 personer.

ID. Buzz har 204 hk og en rækkevidde på op til 417 km. VW lover opladning fra 10 - 80 % på bare 30 minutter via DC-opladning på 170 kW.

 

Ønsker du hjælp til at finde din næste miljørigtige firmabil?

Hos NF Fleet er vi begejstret for stigningen i antallet af nye miljørigtige elbiler på markedet, da det giver gode muligheder for at omstille til en mere bæredygtig mobilitet. Har du brug for hjælp til at finde den bedste løsning, hvor dine behov og ønsker matcher din kommende elektriske firmabil, står vi klar til at hjælpe dig.

Læs mere om NF Fleet Electric og kontakt os allerede i dag på nfsalg.dk@nffleet.com eller +45 88 44 40 00.