Nye elbiler på vej i 2023

Vi glæder os over den store fremgang inden for grøn mobilitet i bilbranchen. Derfor begynder vi allerede med spænding at kigge ind i 2023, hvor den grønne bølge fortsætter. Igen i år tager vi et kig på nogle af de store elbilsnyheder i det kommende år, og i dén forbindelse har vi samlet fire spændende nyheder i 2023, så du kan finde inspiration til din næste elektriske firmabil.

Skoda Enyaq Coupé iV RS

Skoda har udviklet klassens mest aerodynamiske elbil med en luftmodstandskoefficient på 0,234. Dette giver den nye Enyaq Coupé en rækkevidde på over 500 km og yder op til 300 hk. Modellen, som er den første elbil fra Skoda, kommer med et enormt bagagerum og et sporty design. På trods af sin størrelse er bilen en fornøjelse at køre i og meget let at manøvrere rundt i snævre gader.

Skoda Enyaq Coupé

Audi A6 E-tron

Allerede inden de første modeller af A6 E-tron er begyndt at rulle på vejene, er bilen blevet kendt som en fantastisk smuk stationcar. Den kommer med en rækkevidde på over 700 km og en ydelse på 470 hk, og det er derfor ikke kun på motorvejen, at bilen giver dig fart, men også på opladningen. På bare 10 minutter vil batteriet være opladt til at køre 300 km, og på mindre end 25 minutter kan du oplade batteriet fra 5 % til 80 %.

Audi A6 E-tron

Polestar 3

Polestar er klar med det næste skud på stammen – crossover-udgaven af Polestar 2. Modellen skal efter sigende være den mest klimabevidste elbil og samtidigt være definitionen for, hvordan elektriske SUV’er kommer til at se ud fremadrettet. Polestar 3 kommer med en rækkevidde på 600 km og en ydelse på op til 476 hk.

Polestar 3

Hyundai Ioniq 6

Hyundai er klar med den næste 100 % elektriske bil, som karakteriseres som en sportslig sedan. Udseendemæssigt forventer man et futurisk design, hvor fokus er på de bedste aerodynamiske forhold, så vindmodstand sænkes og rækkevidden forøges. Modellen forventes at komme med en rækkevidde på op til 507 km og en ydelse på op til 306 hk.

Hyundai Ioniq 6

Blev du inspireret til at vælge din næste firmabil?

Hos NF Fleet følger vi udviklingen tæt inden for elbiler, og vi er stolte af at være en af frontløberne inden for den grønne omstilling.

Læs mere om NF Fleet Electric

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp med erhvervsleasing af din næste grønne firmabil, og vi står altid til rådighed, hvis du har brug for rådgivning til at finde den rette bil, der matcher dine behov og ønsker.

Kontakt os på nfsalg.dk@nffleet.com eller på +45 88 44 40 00.