Nissan Ariya: Den mest fornuftige, grønne crossover

Nissan er, hvad man i elbil-verdenen vil kalde en veteran. Nissan Leaf var en af de mest populære elbiler i Europa, og en af de elbiler, som virkelig gav et skub mod en grønnere løsning. Nu præsenterer Nissan deres nyeste skud på stammen – Ariya, som er et pragteksemplar af en elbil, der markerer en ny æra for elbiler. Bilen kommer med en meget fornuftig rækkevidde, veludstyret fra bunden af, fantastisk kørselsoplevelse, en rummelig kabine og et lækkert design.

Ariya har en rækkevidde på op til 530 km, 0 gram CO2-emission og en opladningstid på op til 40 minutter med mulighed for lynopladning og trådløs opladning.

Med Nissan Ariya får du en hel pakke af forkælelse. Ariya giver dig som standard LED-lys rundt om hele bilen, automatisk dæmpning af fjernlys, opvarmet forrude og tonede bagruder. Blandt sikkerhedsudstyret finder du intelligent fartpilot og nødopbremsning med fodgænger- og cyklistgenkendelse, blindvinkeladvarsel, intelligent vejbaneassistent samt skiltegenkendelse.

Bilen kommer med to 12,3-tommers skærme, hvor den ene bruges til infotainment og den anden som instrumentpanel foran rettet. Skærmene er konfigurerbare, hvilket betyder, at du ved nogle af funktionerne selv kan bestemme, hvilken en af skærmene de skal vises på. Du får derudover intelligent 360-graders Around View Mirror og parkeringssensor for og bag. Dette gør køreoplevelsen ikke bare intuitiv men så let som muligt for den enkelte chauffør.

Vil du have endnu mere udstyr? Nissan Ariya tilbyder opgraderingspakken Evolve med i alt ti højtalerenheder i kabinen fra Bose inklusive to små subwoofere. Bilens indbyggede oplader går fra 7,2 kw til 22 kw, kørelyset bliver til adaptiv matrix-lys og sidespejlene får hukommelse og vippefunktion. Derudover får du med Evolve et el-betjent glastag, Head Up display, ventilerede forsæder og ProPILOT parkeringsassistent.

Beskatningsprisen på en Nissan Ariya starter på 364.216 kroner.

Skal Nissan Ariya være din næste firmabil?

Hos NF Fleet arbejder vi for at skabe en grønnere fremtid sammen med dig. Rejsen starter med bæredygtige mobilitetsløsninger og grøn finansiering af elektriske firmabiler – vi kalder det NF Fleet Electric.

Læs mere om NF Fleet Electric her.

Vil du gerne vide mere om Nissan Ariya? Vores eksperter sidder altid klar til at vejlede og rådgive dig, så du nemt og hurtigt kommer videre. Du kan kontakte dem på nfsalg.dk@nffleet.com eller +45 88 44 40 00. Vi glæder os til at høre fra dig.