NF Fleet lancerer nyt grønt partnerskab med elbilmærket Aiways i samarbejde med Nordea Finans

NF Fleet kan nu lancere et nyt partnerskab med det kinesiske bilmærke Aiways. Partnerskabet indebærer, at NF Fleet står for at udbyde privatleasing af Aiways’ elbiler i Danmark.

Den kinesiske bilproducent Aiways har eksisteret siden 2017 og producerer udelukkende elbiler. Med en længde på 468 cm og en akselafstand på 280 cm er Aiways U5 en rummelig SUV, der henvender sig til alle med et stort pladsbehov og et ønske om en høj grad af komfort- og sikkerhedsudstyr. U5 findes i to versioner; Plus og Premium. Begge har avancerede sikkerhedssystemer med automatisk fartpilot, nødbremse, der standser for biler, fodgængere og cyklister, blindvinkelalarm, aktiv vejbaneassistent og advarsel mod tværgående trafik bagfra, når bilen bakker.

Hos NF Fleet er vi rigtig glade for dette nye grønne partnerskab med en bilproducent, der fokuserer på dét, de er bedst til: store elbiler i letvægtsklassen med stor rækkevidde og masser af udstyr. Vi glæder os til at kunne bidrage til at få flere elbiler på de danske veje, så vi kan gøre Danmark grønnere trin for trin.” fortæller Michael Stig Nielsen, General Manager i NF Fleet Danmark.

Aiways er endnu en tilføjelse til NF Fleets brede portefølje af privatleasingbiler i Danmark, der også består af Tesla, Mazda, Suzuki og Honda. Fælles for disse er, at NF Fleet bidrager til samarbejdet med ekspertisen inden for privatleasing ved at håndtere leasingkontrakterne lige fra kreditvurderingen til selve leasingaftalen under leasingperioden. Det samme vil gøre sig gældende for Aiways, der ud over U5-modellen allerede har vist en ny model; U6 – den første elektriske SUV-coupé – som NF Fleet ligeledes vil håndtere privatleasing af, når denne kommer til Danmark ved årsskiftet.

Ud over sikkerhedsudstyret har både U5 Plus og U5 Premium en omfattende liste af komfortudstyr som standard. Premium-varianten har 19” hjul, hvor Plus-versionen har 17” hjul, og har desuden læderindtræk, varme i forsæderne, elektrisk bagklap, parkeringsradar foran og mere til. Aiways U5 Plus kan privatleases fra 3.995 kr. om måneden*, mens du ikke skal meget højere op for lidt mere luksus i en U5 Premium, der koster 4.395 kr. per måned** at privatlease.

Uanset hvilken version af Aiways U5 du er interesseret i at privatlease, kan du besøge eller kontakte din lokale Aiways-forhandler med din forespørgsel, hvorefter forhandleren vil sørge for at etablere privatleasingaftalen gennem NF Fleet. Har du spørgsmål eller brug for mere information, er du altid velkommen til at kontakte os i NF Fleet. Du kan også læse mere om modellerne på Aiways’ hjemmeside her.

* Beregningsgrundlag, leasingydelse for Aiways U5 Plus: Udbetaling: 19.995 kr. – Mdl. ydelse: 3.995 kr. – Km. per år: 10.000 km. – Leasingperiode: 36 mdr. – Totalomk. i leasingperioden: 164.415 kr.
** Beregningsgrundlag, leasingydelse for Aiways U5 Premium: Udbetaling: 24.995 kr. – Mdl. ydelse: 4.395 kr. – Km. per år: 10.000 km. – Leasingperiode: 36 mdr. – Totalomk. i leasingperioden: 183.815 kr.