NF Fleet introducerer ny grøn billeasing i samarbejde med Nordea

NF Fleet tilbyder nu grøn finansiering bag alle operationelle leasingaftaler på 100 % eldrevne biler. Dermed bliver det endnu lettere for kunderne at træffe et mere bæredygtigt valg for deres bilflåde.

Grøn operationel leasing kan bruges til finansiering af nye 100 % eldrevne biler, hvor leasingaftalen er baseret på grønne obligationer, som er øremærkede til udlån til miljøformål og verificeres af den uafhængige kontrolenhed ISS ESG. Nordea Green Bond Framework er desuden baseret på de internationalt anerkendte retningslinjer i ICMA Green Bond Principles.*

Grøn operationel leasing er blevet til i et samarbejde mellem Nordea Bank, Nordea Finans og NF Fleet. Med værditilbuddet NF Fleet Electric har NF Fleet længe sat bæredygtighed på dagsordenen for dansk erhvervsliv med rådgivning og support omkring omstilling til eldrevne flådebiler. Nu udvides tilbuddet yderligere, så kunderne har mulighed for at få en endnu grønnere flådeprofil.

Med grøn finansiering bag leasingaftaler på 100 % eldrevne biler gør vi det muligt for vores kunder at få en endnu grønnere flådeprofil, når de erhvervsleaser biler, der kører på 100 % el. Vi er glade for at kunne bidrage til at intensivere omstillingen til en mere bæredygtig fremtid blandt alle vores kunder, og vi står naturligvis altid klar med vores rådgivning på området.” fortæller Michael Stig Nielsen, General Manager i NF Fleet. 

 

Læs mere om grøn finansiering af elbiler her.

 

*Grøn billeasing er markedsfinansiering baseret på grønne obligationer udstedt af Nordea. Grønne obligationer adskiller sig fra almindelige obligationer ved at være øremærkede til udlån til miljøformål. Uafhængige eksperter har blåstemplet processen med Grøn Billeasing til elbiler. Derudover er finansieringen kompatible med Nordeas egne regler, Nordea Green Bond Framework, der er baseret på ICMA Green Bond Principles (ICMA = Den internationale kapitalmarkedsforening)