ALD Automotive og Nordea Finans udvider sit strategiske partnerskab

Gennem fælles salg- og marketingtiltag har partnerskabet til formål at videreudvikle og udvide NF Fleets kommercielle dækning af Nordea Finans’ brede SME-kundebase. Et pilotprojekt lanceres først her i Danmark, og bliver derefter gradvist implementeret i de resterende nordiske lande.

Grundet stigende efterspørgsel efter flere onlinemuligheder er et fuldt digitalt privatleasingprogram desuden under udvikling Hos ALD Automotive i Finland. Dette vil også blive tilbudt til Nordeas bankkunder samt Nordea Finans’ netværk af bilforhandlere. 

Da markedet for bilfinansiering har ændret sig markant i de senere år, er især mindre virksomheder og privatpersoner i stigende grad på udkig efter outsourcingmuligheder for leasing af biler. ALD Automotive og Nordea Finans er overbeviste om, at deres partnerskab er godt rustet til at lade deres kunder følge denne outsourcing-trend – med bred dækning, en samlet skalering, en stor kundebase og et bredt udbud af ekspertise og tjenester. Innovative transporttjenester og løsninger som delebiler vil desuden blive integreret i det samlede udbud på sigt.

”Vi har med stor succes kombineret Nordeuropas største finansieringsselskab med en af verdens førende fleet management- og leasingudbydere i et partnerskab, der kan levere transportløsninger af høj kvalitet i hele regionen,” siger Guillaume de Leobardy, Nordic Regional Director hos ALD Automotive. ”Vi glæder os til at udvide både dækningen og rækkevidden af vores tjenester sammen med Nordea Finans, og samtidigt sikre, at vores kunder får glæde af de bedste transporttjenester i en verden i hastig forandring.” 

Yderligere oplysninger:
Henrik Engel, Adm. direktør, ALD Danmark, tlf. 29 90 00 07, henrik.engel@aldautomotive.com