Information om COVID-19

På trods af COVID-19 står vi hos NF Fleet stadig fuldt til rådighed for dig, din bil og din flåde, selvom meget foregår fra hjemmekontorerne og virtuelt.

Vores absolut højeste prioritet er at holde din bil og bilflåde kørende. Alle vores medarbejdere og dine sædvanlige kontaktpersoner kan derfor fortsat kontaktes på telefon, e-mail eller gennem My NF Fleet.

Vores netværk af samarbejdspartnere står ligeledes klar til at hjælpe og servicere dig, selvom det hele foregår med mundbind. Du kan altså stadig:

  • Bestille og få leveret ny firmabil
  • Aflevere din leasingbil ved endt leasingperiode
  • Få serviceret og skadesrepareret din bil
  • Få monteret vinterhjul og vinterdæk

Aflevering af leasingbil

Udløber din leasingaftale under COVID-19, er det stadig muligt for dig at aflevere bilen tilbage til et FDM-center, men grundet omstændighederne er det desværre ikke muligt for dig eller en repræsentant fra din virksomhed at deltage i selve check-in-gennemgangen. Hvis du bestiller tid til gennemgangen online, kan du dog vente i venterummet, mens gennemgangen foretages og en testassistent vil derefter gennemgå det eventuelle skadesomfang med dig.

Læs mere om aflevering af leasingbilen her.

Har du spørgsmål til dette eller har du brug for rådgivning, er du velkommen til at kontakte os på nfkundeservice.dk@nffleet.com eller +45 88 44 40 00. Så sørger vi for at hjælpe dig godt videre.

 

Pas rigtig godt på hinanden!