Dækskifte

Nedenfor kan du finde information om, hvor dine dæk opbevares, hvordan du bestiller tid til dækskifte og hvordan det forholder sig med vinterdæk.

Sæsonrelateret dækskifte

Der bliver altid travlt på dækcentrene, når sæsonen for sommer-/vinterdækskifte nærmer sig. Derfor anbefaler vi altid, at du booker tid til dækskifte i god tid. Ved at booke i god tid sikrer du, at du kommer forrest i køen og at der ikke er fuldt booket, når det bliver tid til dit dækskifte.

Hvis dine dæk er opbevaret hos Superdæk eller Euromaster, skal du bestille tid direkte gennem dem.

Hvis dine dæk er opbevaret andetsteds, kan du booke tid på My NF Fleet eller kontakte NF Fleets tekniske afdeling på +45 88 44 40 00.

Slidindikator og dækskifte ved slid

En NF Fleet-leasingbil leveres altid med dæk, der har slidindikator. Dækket skal skiftes, når indikatoren er plan med hovedmønsteret. Når et nedslidt dæk skal skiftes, skal du kontakte en af vores samarbejdspartnere. Få et overblik over vores samarbejdspartnere på My NF Fleet. Husk altid at medbringe dit servicekort.

Opbevaring og flytning af dæk

My NF Fleet kan du se, hvor dine dæk er opbevaret, hvis de opbevares hos et dækcenter.

Hvis du ønsker at flytte dine dæk til et andet dækcenter, skal du kontakte NF Fleets kundeservice på +45 88 44 40 00 og betale et gebyr på 1.000 kr. plus eventuelle faktiske flytteomkostninger. Så sørger vi for at få dine dæk flyttet.

Leasingbiler leveres med vinterdæk om vinteren

Hvis du modtager din leasingbil i perioden 15. oktober til 28. februar, og vinterdæk er med i din leasingaftale, vil bilen automatisk blive leveret med vinterdæk. Vinterdæk monteres som standard på stålfælge uden hjulkapsler.

Regler for vinterdæk i udlandet

Reglerne for anvendelse af pigdæk, vinterdæk og snekæder varierer fra land til land, og i nogle lande er det fx påkrævet at køre med vinterdæk i en specifik periode. Skal du køre til udlandet, kan du læse mere om reglerne for vinterdæk mm. her. Få en huskeliste og mere information om kørsel i udlandet her.